Setari Cookie-uri

Misha, primele declarații după zvonurile legate de împăcarea cu Connect-R: Ca să clarific toate aspectele...

Ce spune Misha despre împăcarea cu Connect-r?

Misha și Connect-R, deși divorțați de șase ani, au continuat să locuiască împreună pentru o perioadă de dragul fiicei lor, Maya. De-a lungul timpului, imagini postate pe rețelele de socializare au dus la speculații privind o posibilă împăcare a celor doi artiști, însă realitatea este diferită.

Despărțirea lor a fost marcată de un angajament comun: să rămână prieteni buni și să asigure un mediu stabil pentru Maya. Cu toate acestea, recent, Connect-R a postat pe contul său de socializare imagini cu Misha și fiica lor, acompaniate de versuri romantice dintr-o melodie. Aceste postări au alimentat zvonurile despre o eventuală reconciliere.

În fața numeroaselor întrebări și speculații, Misha a simțit nevoia să clarifice situația pe Instagram:

Citește și:

„Eu nu știu de unde le scoateți, jur. Fraților, vă rog eu încetați! Suntem divorțați de 6 ani și NU ne-am împăcat, NU suntem împreună! Și ca să clarific toate aspectele și toate întrebările, NU locuim împreună! (de câțiva ani chiar) Vă rog să nu mai speculați!”.

Pe lângă relația sa cu Misha, Connect-R a vorbit deschis despre familia sa în podcastul lui Mihai Bobonete. El și-a exprimat admirația pentru mama sa, descriind-o ca fiind pragmatismul întruchipat, matematicianul casei, și pentru tatăl său, pe care îl vede ca pe o sursă de bucurie și culoare în viața lor.

„Mama este pragmatismul întruchipat. Este matematicianul din casă, omul care a știut rânduiala a noastră, a tuturor, inclusiv a lui tata. Tata, dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este personajul principal din La vita è bella,” a povestit artistul.

Citește și:

Connect-R a vorbit, de asemenea, despre modul în care părinții săi au contribuit la educația și formarea sa. Mama sa încă vinde ziare la tarabă, activitate care îi face plăcere, iar tatăl său continuă să cânte și să aducă bucurie în viețile celor din jur.

„Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un contract într-un restaurant, unde să meargă să cânte,” a dezvăluit el.


Kudika
25 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.