Setari Cookie-uri

Andrei Ursu revine cu single-ul de vară de care aveai nevoie - Lângă tine

Toate stelele au răspuns chemării, m-au ajutat să fiu lângă tine...Emoție, fiori și bucurie pură, așa poate fi rezumată pe scurt cea mai nouă piesă semnată Andrei Ursu.

,,Lângă tine" este un single perfect pentru vară, ce continuă sound-ul retro al artistului. Piesa e o oază de sinceritate despre dragoste, care capturează perfect întâlnirea a două suflete.

Piesa a fost scrisă de Andrei Ursu și produsă de Costel Domințeanu (DOMINO).

Andrei Ursu (aka wrs), unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa "Llamame". Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. În 2022, artistul a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame", piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu "Amore". În 2023, artistul a lansat primul său album: "Fiesta'23 ", o combinație excepțională între sunete latino clasice și noi. ,,Cântece de Inimă" promite să fie un capitol memorabil în cariera sa, continuând să câștige inimile ascultătorilor cu melodiile sale sincere și autentice. Ultima sa colaborare alături de Theo Rose, pentru piesa ,,Noaptea ne fură iubiri", este de 17 săptămâni în top 10 cele mai difuzate piese de la radio, atingând poziția #1.

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.