Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase agende pentru ideile tale

Imi place sa scriu. Cred ca ti-ai dat seama, nu?! Din moment ce citesti aceste randuri scrise de mine...

Mi-a placut de mica sa scriu, de cand compuneam poezii religioase. Eram singura din scoala care, la serbare, recita poezia scrisa de ea.

Nu mi-a placut matematica nici macar o ora, motiv pentru care mi-am indreptat atentia catre orele de romana, religie, psihologie si tot ce excludea cifre si calcule. Imagineaza-ti ca m-am operat de apendicita pentru ca am mintit-o pe profesoara de matematica ca ma doare in partea dreapta ca sa nu ies la tabla. M-a trimis acasa, unde a trebuit sa sustin minciuna, mama m-a dus la doctor si acum sunt peste 15 ani de cand nu mai duc grija operatiei.

Am terminat Liceul de pedagogie - profil filologie, Facultatea de Jurnalism si m-am angajat in presa. Astazi scriu in Jurnalul unei Shopaholice si am un proiect independent cu interviuri. Dar astea sunt doar detalii, ce am vrut eu sa spun de fapt este ca am o casa plina de agende si carnetele - subiectul acestui material.

Citește și:

Agende Antistres

Pe oriunde ma duc nu pot sa raman indiferenta in fata rafturilor care imi pun la dispozitie modele care mai de care mai atractive. Si nu mai spun de ce am gasit in magazinele online - agende absolut superbe cum nu am crezut ca exista.

Preferatele mele sunt cele cu coperti vintage si cele motivationale.

Imi place sa colorez, imi plac citatele, imi plac foile dictando, ceea ce inseamna ca agendele din colectia Antistres sunt mai mult decat as fi putut sa imi doresc de la o agenda.

Agende Antistres

Agenda Gradina Secreta Agenda motivationala

O agenda, mai multe visuri

Pentru mine agenda reprezinta intreg universul meu, este cea care imi cunoaste toate slabiciunile, intimitatile si secretele, singura in fata careia nu mi-e teama sa fiu eu.

Visez sa am coltul meu de lucru in casa, langa o fereastra, cu un birou cu multe sertarase si raftulete, o lampa, o rama si un tablou, o vaza cu flori naturale si un scaun confortabil. Acolo ar lua nastere cartea pe care visez sa o scriu atunci cand o sa imi gasesc linistea si timpul necesar.

Citește și:

Stiu ca nu folosesc cuvinte sofisticate si expresii metaforice ca alti scriitori, poeti, bloggeri, etc., insa pentru mine conteaza doar sa povestesc asa cum simt, in termeni pe intelesul tuturor, in termeni pe intelesul meu.

Agende

Agenda cu pix Agenda Peter Pan

Dar, cum spuneam, am acasa foaarte multe agende si recunosc ca imi este "mila" sa scriu pe cateva dintre ele ca sa nu le stric. Merita totusi sa le am.

Si merita sa le ai si tu! Ideile tale, planurile tale, secretele si cele mai frumoase amintiri merita sa fie asternute pe cele mai frumoase randuri, intre cele mai frumoase coperti.

De asemenea, agenda mi se pare un cadou ideal pentru persoanele obisnuite sa isi noteze tot felul de idei, planuri, sa faca schite, liste, etc.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/EM Karuna

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.