Setari Cookie-uri

Cele mai interactive jucarii pentru pisici

Nici bine nu m-am apucat de acest material ca mi s-a si facut dor de pisicuta mea. Nu-i asa ca ti se intampla si tie sa te cuprinda un dor nebun de necuvantatoarea ta imediat ce ai iesit pe usa si ai lasat-o in casa sa te astepte pana diseara?

Ca eu nu m-am obisnuit cu asta nici dupa doi ani de cand o am pe Rumba.

Adevarul e ca atunci cand ai un animal de companie, devii instant parinte. Nu doar ca te atasezi emotional, dar si faci lucruri pe care le-ai face pentru orice copil.

Spre exemplu, atunci cand mergi sa cumperi de-ale gurii pentru toata familia, nu poti sa nu pui in cos si un pliculet sau o portie de bobite pentru el, chiar daca mai are acasa provizii, iar banutii pe care altadata ii puneai in pusculita acum vrei sa ii dai pe tot felul de jucarii pentru acel sufletel.

Pe Rumba nu o rasfatam doar eu si iubitul meu. Cele mai multe jucarii le primeste de la sora mea, care i-a adus cadouri chiar si din America, in timp ce unchiul meu, care nu suporta ideea de pisica in casa, nu a putut sa vina la noi de Craciun fara sa ii aduca si ei o mica atentie din partea Mosului.

Jucarii mici pentru pisici

Sa faci o pisicuta fericita nu este mare lucru. Ea vrea doar o mangaiere din partea ta, sa ii dai de mancare si sa ii arunci o mingiuta facuta din hartie cu care sa se joace.

Citește și:

Cu toate astea, stapanii lor simt ca nu e suficient. De aici si dorinta de a le cumpara tot felul de mingiute, soricei, undite, saculete cu iarba pisicii, etc.

Jucarii pentru pisici

Soricel cu arc Jucarie de plus cu iarba matei Undita Safari

Rumba mea are un cos plin cu jucarii pentru ea, desi, ca un om mare, gaseste fericirea in lucrurile marunte, cum ar fi dopurile de urechi - pe care le folosim uneori cand ea are chef de joaca noaptea si nu ne lasa sa dormim - si pachetele de servetele.

Recomand, totusi, sa ii faci cadou felinei tale o jucarie cu iarba matei. Simandicoasele astea mici au o slabiciune pentru asa ceva. Se vor tavali pe jos si vor miorlai de fericire in timp ce adulmeca mirosul de lamita si menta al plantei.

Jucarii mari pentru pisica ta

Nu imi explic cum de am rezistat pana acum tentatiei de a-i cumpara pisicii mele un ansamblu pentru joaca. Mi se pare ca oricine tine in casa o pisica ar trebui sa ii ofere sansa de a se bucura intr-un astfel de "parc de distractii".

Citește și:

La fel ma incanta ideea de recipient cu mancare care ofera recompense animalutelor si covorasul pe care pisicuta se poate tavali in voie fara sa ne "suparam" pe ea ca a lasat par peste tot.

Ansamblu de joaca pisici

Ansamblu de joaca Covoras sisal

Play circuit Jucarie food maze

Oricare ar fi alegerea facuta, sa nu ai retineri cand vine vorba de fericirea pisicutei tale.

Si tine minte un lucru: "Fericirea este precum pisica, daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi, te va evita cu indarjire; nu va veni niciodata. Dar daca nu ii acorzi nici un pic de atentie si iti vezi de treaba, o veti gasi frecandu-se de picioarele tale si sarindu-ti in poala". [William Bennett]

Sursa Foto Front Page: shutterstock/ casey christopher

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.