Setari Cookie-uri

„I'm Lovable”: jurnalul-agendă motivațională care-mi amintește să mă iubesc mai mult. Și să arăt asta!

Scriu mult, notez idei și gânduri pe orice prind și, ca orice fire creativă, am o colecție de agende cât mai drăgălașe pe care le-aș salva printre primele din casă, în caz de un hazard. Știu, glumesc, oarecum, dar chiar îmi iubesc agendele, căci cuprind frânturi din mine și din ce sunt eu, aproape zilnic. Așa că m-am bucurat mult să primesc, de curând, un jurnal-agendă motivațional cu tema „I'm Lovable”, de la brandul american de papetărie simpatic Knock Knock.

Jurnalul-agendă „I'm Lovable” este conceput ca o cărticică motivațională în care să îți poți totuși nota din idei și gânduri. Iar dacă tot o deschizi pentru acest lucru, să îți amintești că ar trebui să te iubești și să te apreciezi mai mult zilnic. Și să nu uiți să arăți asta și elor din jur! Cum? E simplu, doar deschizi la întâmplare carnețelul-jurnal și, cam la fiecare filă din dreapta, tip dictando, pe care să îți notezi gândurile, vei regăsi în stânga ei un citat inspirațional care să-ți ridice moralul și să te facă să nu mai fii așa de dură cu tine însăți!

Agenda-jurnal cu tema I'm Lovable cu peste 70 de file de citate motivaționale care să îți crească încrederea în sine

Acest carnețel tip jurnal cu tema „I'm Lovable” este pentru acele zile inevitabile prin care trecem toți uneori, când îndoiala de sine își face locul și ne strică buna dispoziție, încrederea în noi înșine și în puterea noastră. De aceea, micul jurnal face parte din colecția Inner-Truth (engl. „adevărul din interior”) a brandului Knock Knock. Iar sfaturile din interiorul carnețelului, de la personaje și personalități cunoscute ale lumii, sunt ele însele niște mici sau chiar mari adevăruri de care avem nevoie în zilele mai proaste. Sunt exact acele cuvinte de care ai nevoie ca să îți ridice moralul sau stima de sine.

Citește și:

agendă jurnal cu citate motivaționale care îți cresc încrederea în sineVezi mai multe detalii

Eu numesc acest jurnal mai mult un carnețel decât o agendă, pentru că are formatul unui caiețel de buzunar (dimensiuni de 14.6 cm x 10.2 cm), de luat oriunde cu tine și de notat în el gânduri pe fugă sau bucăți de suflet. Nu foarte multe, nu foarte lungi. Da, e pentru notat gânduri și amintiri, „bucăți de suflet” – acesta e cuvântul! – întrucât nu ai spațiul obișnuit de la o agendă obișnuită (tocmai că nu e conceput astfel, ci ca un simplu jurnal simpatic, motivațional).

Pe de altă parte, e un jurnal mai mult decât un simplu carnețel / agendă, pentru că are peste 70 de file, colorate diferit, cu citate motivaționale în limba engleză, care să te inspire și să te ajute să îți crești încrederea de sine. Iar pe fiecare filă de notat pe ea stă imprimat un loc de notat data respectivă, un titlu de tipul „Why I'm so lovable today:”, după care să poți începe să îți scrii gândurile din ziua respectivă.

Citește și:

    Iată câteva exemple de citate motivaționale din interiorul carnețelului, ca să te bucure și să te facă să te iubești tu, înainte de oricine altcineva:

    • „To love oneself is the beginning of a lifelong romance.” (Oscar Wilde);
    • „Beauty is all about loving who you are. Andi f you have a problem with that, may I suggest you try loving who I am?” (Miss Piggy);
    • „To say I love you one must know first how to say the I.” (Any Rand);
    • „Instead of looking in the mirror and focusing on your flaws, look in the mirror and appreciate you best features… everyone has them.” (Demi Lovato);
    • „The moment you doubt whether you can fly, you cease forever to be able to do it.” (J.M. Barrie);
    • „Forget you perfect offering / There is a crack in everything / That’s how the light gets in.” (Leonard Cohen);
    • „About all you can do in life is be who you are. Some people will love you for you. Most will love you for what you can do for them, and some won’t like you at all.” (Rita Mae Browne)

    Un jurnal motivațional pentru zilele noastre, în care uităm de noi înșine

    La finalul filei de dictando pe care ai spațiul tău de notat, și implicit la final de zi, vei putea bifa în dreptul iconiței reprezentative gradul de încredere de sine pe care ai simțit că l-ai avut în ziua aceea (inimioară sfărâmată, inimioară refăcută, inimioară bandajată, inimă plină), în dreptul casetei ”How lovable I currently feel”. Așa devine acest carnețel și un exercițiu de recâștigare, pas cu pas, a iubirii și încrederii de sine. La finalul completării sale, va trebui să ajungi, firește, în câteva zile, să repeți bifa din dreptul inimii pline. 😊 Adică, firește, scopul jurnalului e ca, la finalul completării sale cu gânduri și amintiri de citit peste ani, să ajungi să te iubești și apreciezi cel mai mult din toate zilele. După cum îi spune și tema.

    Carnețelul tip jurnal „I'm Lovable” este realizat din hârtie de calitate superioară, destul de groasă, legată între două coperte cartonate, texturate. Are o panglică de pus ca semn în interior. Este colorată atât în interior, cât și în exterior – cu mov magenta și portocaliu. Este, tocmai pentru modul și tema în care a fost creat, o foarte bună idee de cadou de oferit unei prietene dragi, care știi că stă mai prost cu încrederea de sine.

    carnețel tip jurnal cu citate motivaționale Vezi mai multe detalii

    Face parte din colecția de agende jurnal Inner-Truth de la Knock Knock în mai multe teme, printre care: „I Totally Got This” – jurnal motivațional care te ajută să duci la bun sfârșit cu succes lucrurile începute; „I Need Some Serious Me Time” – pentru momente de respiro cu tine însăți; „I Need a Drink” – pentru amatorii de băuturi în care pot fi complet onești cu ei înșiși; „Okay Fine, I'm Grateful!” – care te învață să apreciezi mai mult ceea ce ai și să te bucuri de lucrurile bune din viața ta, să vezi jumătatea plină a paharului etc.

    agendă motivațională tip jurnal I'm Lovable care să îți redea încrederea în sineVezi mai multe detalii

    De ce o agendă tip jurnal în zilele noastre? De ce jurnalul cochet și drăguț „I'm Lovable”?

    Pentru că uneori – și, de fapt, mai ales în zilele noastre! - avem nevoie de un lucru mărunt care să ne amintească de faptul că suntem faini, minunați, că ne merităm din plin locul în lume. Jurnalele reprezintă locul în care putem fi complet onești cu noi înșine. Iar acest jurnal este el însuși sincer cu tine, înainte de a începe să îl completezi. ;) În plus, e, după cum spuneam, un jurnal tip exercițiu, care să te ajute să ieși la liman, să scoți din tine ea mai bună versiune a ta, în care tu în primul rând să crezi și pe care să o iubești din plin!

    Vezi mai multe detalii despre agendă

    „I'm Lovable” este o agendă-jurnal necesară pentru noi, oamenii din zilele noastre! Mie mi-a amintit să mă uit mai des înspre mine, înainte de orice altceva, să mă apreciez mai mult pentru ce sunt și ce am realizat până acum! Și să le arăt și celorlalți asta: „Hey, o știți pe fata aia, Raluca? Este iubibilă!”.

    O agendă-jurnal de colecție nu doar în raftul meu de agende personale, dar și în rândul amintirilor mele personale, pentru că, hei, este după și pe sufletul meu creată. Cu bucățile din sufletul meu. :)

    Vizionare placuta


    Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.