Setari Cookie-uri

Nouă obiceiuri pentru a cultiva mai multă fericire în viața ta

Fericire nu este ceva ce pică din cer ci o stare de a fi care se cultivă zilnic precum o grădină. Iată ce poți face pentru asta. 

Fericire nu este ceva ce pică din cer ci o stare de a fi care se cultivă zilnic precum o grădină. Iată ce poți face pentru asta.

1. Fă-i pe ceilalți fericiți

Nu mulți oameni sunt conștienți de acest lucru, dar făcându-i pe alții fericiți te faci pe tine fericită. Asta nu înseamnă să renunți la propriile tale aspirații și nevoi ci doar să ții cont de ceilalți și de nevoile lor atunci când este cazul.

2. Fă acte de bunătate zilnic

Un act de bunătate zilnic, oricât de mic, îți poate aduce o mulțime de satisfacții. Nu este vorba doar de oamenii pe care îi ajuți, ci și de ceea ce ajungi să experimentezi tu însăți.

3. Vizionează mai multe comedii

Când ai fost ultima dată la cinema să vezi o comedie? Majoritatea oamenilor sunt dependenți de dramă. Drama este prezentă pretutinden, de la filme la cântece și cărți. Urmărește mai multe comedii și starea ta de spirit va fi una mai veselă.

Citește și:

4. Ieși la soare

Profită de sosirea primăverii și ieși la soare. Soarele stimulează organismul nostru să producă vitamine și hormoni, ne îmbunătățește starea de spirit și ne face fericiți.

5. Fă mai multe dintre lucrurile pe care îți place să le faci

Probabil că știi ce te face fericită. Dar cât de des faci aceste lucruri? Probabil nu foarte des. Incearcă să faci cel puțin unul dintre lucrurile care te fac fericită zilnic

6. Cultivă relații semnificative

Relațiile pe care le ai ceilalți oameni pot fi o mare sursă de fericire. Cultivă relații profunde și semnificative cu oamenii potriviți .

7. Dansează cât des poți

Dansul este o activitate care îți îmbunătățește starea de spirit. Pune-ți o melodie care te face să te miști și dansează.

8. Ține un jurnal

Citește și:

A ține un jurnal intim, pentru emoțiile și gândurile tale cele mai profundeeste ca și cum ai avea un prieten care te ascultă fără să te judece. De aceea te vei simți mai fericită.

9. Ai grijă de sănătatea ta

Sănătatea este un mod de viață. Adoptă o dietă echilibrată, oferă-i organismului tău suficientă odihnă și mișcare. Atunci când ești sănătoasă, este mai ușor să fii fericită.

Featured foto by CHAINFOTO24 via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.