Setari Cookie-uri

Și tu poți fi o influență pozitivă asupra celor din jur

Ai puterea de a-i influența pe ceilalți, de a alege cum interacționezi cu lumea. Tot ce ai nevoie este să fii conștientă

Fiecare dintre noi dorește, în adâncul sufletului, să facă o schimbare în bine în lume, să le facă viața celorlalți un pic mai bună. Cu toate acestea, de multe ori această dorință rămâne o idee de teamă că nu avem suficient sau nu suntem pregătite pentru asta. In realitate ai tot ce îți trebuie pentru asta.

Lumea devine un loc mai bun odată cu tine, cu conștiința ta și cu libertatea de alegere. Făcând alegeri mai bune pentru tine și, implicit, pentru toți ceilalți.

Nu există o formulă pentru asta deoarece fiecare persoană este diferită. Este suficient să devii mai conștientă. Acest lucru te va ajuta să fii mai prezentă în fiecare moment și să alegi cel mai bun lucru pentru fiecare.

Nu uita că ai liber arbitru și libertatea de a alege direcția în care îți investești timpul și energia.

Citește și:

Ai libertatea de a-ți alege gândurile, de a da o anumită semnificație lucrurilor, de a-ți folosi emoțiile într-un anumit fel, acțiunile pe care le faci, cercul tău social, mediul înconjurător.

Ai puterea de a-i influența pe ceilalți, de a alege cum interacționezi cu lumea. Tot ce ai nevoie este să fii conștientă

Conștientizarea nu ceva înveți la școală. Ea vine odată cu practica personală. Cu cât o antrenezi zilnic ca pe un mușchi, cu atât capătă mai mare forță.

Cu cât devine mai puternică conștiința ta, cu atât ai mai mult spațiu și mai mult control pentru a -ți putea face propriile alegeri bazate pe rațiune.

Acest lucru îți oferă posibilitatea de a decide ce influență vrei să ai asupra celorlalți, ce sfaturi vrei să le dai, indiferent dacă mesajul este unul plăcut sau unul care doare.

Citește și:

Deoarece suntem creaturi ale obișnuinței, avem tendința de a crea obiceiuri și constrângeri care ne ajută să trăim pe pilot automat, fără să ne gândim cu adevărat la ceea ce facem.

Iar atunci când nu conștientizăm ceea ce facem, acționăm ca toți ceilalți, mergem cu mulțumimea. Cu toate acestea, dacă dorești să schimbi lumea, trebuie să ieși din mulțime.

Aceasta înseamnă să îți exerciți liberul arbitru și să faci alegeri mai bune pentru tine și alții. Pe măsură ce faci acest lucru, îi ajuți și pe ceilalți să devină mai conștienți.

Featured foto by Iriska_Ira via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.