Setari Cookie-uri

Adinish se alatura miscarii RENASTEREA

Începand cu 1 Ianuarie, Adinish se alătură misiunii Fundației Renașterea, aceea de a promova importanța adoptării unui stil de viață sănătos, a educației pentru sănătate și programelor de prevenție și diagnostic precoce.

comunicat de presa

Cancerul de san se află în fruntea clasamentului cazurilor nou diagnosticate în fiecare an, în România. În același timp, numărul persoanelor care efectueaza investigații medicale periodice pentru depistarea precoce a afecțiunilor, este în scadere.

”Este o onoare pentru noi să devenim partenerii unui brand care pune accent pe calitate si pe dragostea pentru familie. In centrul preocuparii Fundatiei Renasterea a stat mereu dorinta de a convinge femeile din Romania ca pot ocupa cel mai important rol in viata copiilor si al familiei lor, protejandu-si propria sanatate. Avem convingerea că rezultatele proiectelor Fundației Renașterea din ultimii 19 ani pot adăuga noi beneficiari campaniilor de informare, a celor de oferire de analize medicale gratuite sau suport pentru pacientele diagnosticate, datorită implicarii si susținerii primite din partea Adinish, a colaboratorilor si clientilor lor. Sperăm ca acesta să fie primul pas într-o colaborare de durata pentru Sănătatea Femeii, în misiunea noastra de a salva vieți!", a declarat Mihaela Geoana, Președintele Fundatiei Renasterea

Prin această implicare dorim să susținem Fundația Renașterea în campaniile de informare legate de importanța controalelor medicale anuale, să ofere gratuit analize medicale persoanelor dezavantajate și să ofere suport psihologic și moral pacienților aflați în tratament oncologic.

Pe tot parcusul anului 2021, Adinish donează Fundației Renașterea 10% din prețul de vânzare al produselor din gama bravado!® DESIGNS, un brand recunoscut internațional, specializat în producția celor mai confortabile și funcționale sutiene pentru gravide și alăptare.

Prin achiziționarea unui produs bravado!® DESIGNS, ni te alături in susținerea proiectului nostru și pentru asta ți mulțumim!

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.