Setari Cookie-uri

Interviu de suflet Ana Maria Ducuță și Raluca Muntean. Cum ne punem amprenta în eternitate?

Ana Maria Ducuță și Raluca Muntean sunt autoarele cărții „Întreabă-mă despre eternitate”

În această ediție a emisiunii Beautiful Minds, am avut două invitate speciale, două surori a căror iubire una pentru cealaltă se citește în ochi și se simte din exterior.
Ana Maria Ducuță și Raluca Muntean sunt autoarele cărții „Întreabă-mă despre eternitate”, o conversație pură și profundă, în același timp, despre iubire, relații, oameni toxici și sensul vieții, pe care cu toții îl căutăm.

Înțelegerea profundă a tuturor acestor concepte îi ajută pe cititorii cărții Anei Maria Ducuță și Ralucăi Muntean să vadă lumea dintr-o altă perspectivă și să se bucure de viață, așa cum este ea.

Aceasta nu este singura surpriză, pentru că Ana Maria Ducuță a mai lansat o carte, „De la durere la vindecare”, în care sunt scrise gânduri, frânturi de viață, momente de conștientizare a sinelui.

Despre toate acestea, dar și multe altele, ne vorbesc invitatele acestei ediții a emisiunii Beautiful Minds, în video-ul de mai jos:

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.