Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări de SFÂNTA MARIA!

Urări, mesaje și felicitări de Sfânta Maria: cele mai frumoase texte și imagini care vă ajută să vă trimiteți toate gândurile bune celor dragi și să le urați iubire, sănătate, împliniri și tot ce e mai bun în lume. Vă invităm să parcurgeți colecția noastră de urări, mesaje și felicitări de Sfânta Maria.

Ce reprezintă sărbătoarea de Sfânta Maria pe care o celebrăm în luna august?

În fiecare an, pe 15 august, sărbătorim Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare, sărbătoare ce este celebrată atât de creștinii ortodocși, cât și de catolici, care îi spun și Paștele Verii.

Sărbătoarea marchează în tradiția populară românească trecerea de la vară la toamnă și totodată simbolizează și Ziua Marinei, Maică Domnului fiind considerată și ocrotitoare a marinarilor.

Adormirea Maicii Domnului este cea mai importantă sărbătoare creștină a verii, căci adormirea înseamnă înviere spre viața veșnică. Sărbătoarea este precedată de 2 săptămâni de post, iar moartea Maicii Domnului este privită de biserică, ca o mutare la viață, fiind prilej de bucurie și de sărbătoare.

Citește și:

Ce nume se serbează de Sfânta Maria (nume derivate din Maria)?

Când vine vorba de sărbătorirea numelui și mesajele de "la mulți ani", există o dilemă cu privire la această sărbătoare: când urăm "la mulți ani", de Sfânta Aărie Mare, care are loc pe 15 august sau de Sfânta Mărie Mică, pe 8 septembrie?

Deși unii poți fi de părere că cel mai bine ar fi ca urările să le transmitem 8 septembrie și nu de Adormirea Maicii Domnului, totuși biserica ne spune că putem să facem urări zilei de nume atât pe 15 august, cât și pe 8 septembrie, căci ambele sărbători reprezintă prilej de mare bucurie.

Iată ce nume pot fi sărbătorite de Sfânta Maria (nume derivate din Maria):

  • Maria
  • Mari
  • Mărioara
  • Măriuța
  • Meri
  • Mara
  • Marița
  • Măriuca
  • Maricica
  • Mia
  • Mioara
  • Marina
  • Mariana
  • Marilena
  • Marian
  • Marin
  • Ana-Maria
  • Marusia
  • Mimi
  • Marinel
  • Marinică
  • Marinus
  • Mița
  • Maya
  • Marica

Urări de SFÂNTA MARIA

Urări de SFÂNTA MARIA: Precum simbolizează numele sfânt pe care-l porți, îți doresc să ai puterea să ierți mereu, să alegi binele în toate provocările tale, să pui iubirea în fața tuturor ispitelor, să poți să răspunzi cu zâmbet și curaj în fața greutăților vieții. Te îmbrățișez cu drag și îți urez "La mulți ani"!

Citește și:

Urări de SFÂNTA MARIA: Astăzi e prilej de bucurie și de sărbătoare pentru noi toți, căci este Sfânta Mărie Mare. Dar eu mai am un motiv de bucurie, acela că te sărbătorim pe tine. Îți urăm "la mulți ani" și tot binele din lume!

Urări de SFÂNTA MARIA: La mulți ani în această zi sfântă. Fie ca Maică Domnului să-ți călăuzească pașii spre succes, împlinire și adevărată fericire!

Felicitari de Sfanta Maria in imagini

***

În zi sfântă, pe drumul vieții tale,

Să răsară mereu câte o rază de soare,

Să-ți aducă fericire și bucurie!

La mulți ani de Sfântă Mărie!

***

Urări de SFÂNTA MARIA: Astăzi este ziua numelui tău, la fel de pur și gingaș ca tine. Să ai parte numai de bucurii și de tot binele din lume. La mulți ani!

Urări de SFÂNTA MARIA: Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!

Citește și:

Urări de SFÂNTA MARIA: La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele și fie ca binele să te întâmpine pretutindeni. Sănătate și numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

Urări de SFÂNTA MARIA: Fie că Sfânta Fecioară Maria să te ocrotească și să-ți călăuzească pașii spre lumină. În ziua ta de nume îți urăm să ai mult noroc, să te bucuri de sănătate și iubire și să-ți păstrezi mereu zâmbetul larg și frumos pe care îl știm. La mulți ani!

Urări de SFÂNTA MARIA: Să ai o zi minunată și să te bucuri de numele pe care îl porți. Îți doresc fericire, iubire și succes în toate. La mulți ani!

Urări de SFÂNTA MARIA: Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericită, iubită, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!

Citește și:

Urări de SFÂNTA MARIA: Fie ca această zi să-ți deschidă poarta spre un viitor plin de bucurii, realizări, sănătate și voie bună. La mulți ani!

Urări de SFÂNTA MARIA: Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți din partea noastră un călduros "la mulți ani", cu sănătate și bogăție, cu noroc și bucurie. La mulți ani!

Urări de SFÂNTA MARIA: La mulți ani în această zi sfântă. Fie ca Sfânta Fecioară Maria să te ajute să învingi toate obstacolele din viața ta, să-ți fie drumul lin și fără greutăți, să te îndrepți către lumină și fericire. La mulți ani!

Urări de SFÂNTA MARIA: Ai apărut în viața mea ca o minune, nu degeaba porți acest nume sfânt. Spre tine mă îndrept cu toate gândurile bune și îți urez fericire, iubire și bucurie în toate. Să ai noroc acolo unde ai nevoie și sănătate ca să răzbați în toate. La mulți ani!

Citește și:

Urări de SFÂNTA MARIA: E o zi în an când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez un sincer La Mulţi Ani!

Felicitari de Sfanta Maria in imagini

Mesaje și SMS-uri de SFÂNTA MARIA

Mesaje și SMS-uri de SFÂNTA MARIA: Să rămâi mereu același om minunat pe care îl știu, cu sufletul plin de curaj, de iubire și dreptate. De ziua ta de nume îți doresc tot ce e mai bun pe lume. La mulți ani!

Mesaje și SMS-uri de SFÂNTA MARIA: La mulți ani în această zi sfântă. Să ai parte de împliniri, iubire, sănătate și multe, multe bucurii!

Mesaje și SMS-uri de SFÂNTA MARIA: În această zi sfântă îți dorim bucurie și armonie, sănătate și iubire alături de toți cei dragi ție. La mulți ani!

Citește și:

Mesaje și SMS-uri de SFÂNTA MARIA: În această zi de sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor. Dumnezeu să te călăuzească în tot cea ce faci. La mulți ani!

Mesaje și SMS-uri de SFÂNTA MARIA: Fie ca puterea numelui pe care îl porți să te ocrotească mereu și să-ți aducă noroc, bucurii și împliniri. La mulți ani!

Mesaje și SMS-uri de SFÂNTA MARIA: Felicitări draga mea cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătoasă, energică și plină de bucurie. La mulți ani!

Mesaje și SMS-uri de SFÂNTA MARIA: Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de fermecătoare și unică precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. La mulți ani!

Mesaje și SMS-uri de SFÂNTA MARIA: Precum Maria, Maica Domnului, a învins tristeţea şi lacrimile, tot aşa îţi doresc să răzbaţi şi tu prin furtunile vieții. La mulți ani!

Mesaje și SMS-uri de SFÂNTA MARIA: Fie ca Maica Domnului să-ţi dea un curcubeu după fiecare furtună, un zâmbet după fiecare lacrimă, putere după fiecare durere, dar și sănătate, împliniri şi multă iubire. La mulți ani!

Felicitari de Sfanta Maria in imagini

Mesaje haioase de Sfânta Maria

Mesaje haioase de Sfânta Maria: La mulți ani de ziua ta de nume. îți doresc să te pupe norocul, să te plesnească iubirea și să te împiedici de bani. La mulți ani!

Mesaje haioase de Sfânta Maria: Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: La mulți ani de Sfânta Maria!

Mesaje haioase de Sfânta Maria: Chiar dacă ai nume de Sfântă știu că diseară o să dai de băut și o să ne primești cu masă plină. La mulți ani!

Mesaje haioase de Sfânta Maria: Astăzi este ziua ta, o zi frumoasă ca tine. La mulți ani!

Mesaje haioase de Sfânta Maria: Nu ştiu dacă îţi place numele pe care ţi l-au ales părinţii, dar eu îţi urez din suflet un călduros La mulţi ani! Că-ţi place sau nu, tot e ziua ta!

Mesaje haioase de Sfânta Maria: Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreață, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate. Îţi doresc să fii sănătoasă, norocoasă şi veselă, că restul vin singure! La mulţi ani!

Felicitari de Sfanta Maria in imagini

Mesaje haioase de Sfânta Maria: Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să îți ureze toate cele bune şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic de pe acum: La mulţi ani!

Mesaje haioase de Sfânta Maria: Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi rafale de urări de bine și cred că responsabilă pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

Mesaje haioase de Sfânta Maria: Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

De ziua ce-ţi surâde-n prag

Și-i porţi frumosul nume,

Eu îţi doresc tot ce-i mai drag

Și mai frumos pe lume!

La mulţi ani!

Mesaje haioase de Sfânta Maria: Pregătește băutură, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, și la greu nu te lăsăm. La mulți ani cu sănătate, bucurie și de toate!

Felicitări de SFÂNTA MARIA >>> Vezi GALERIA de felicitări!

În zi sfântă, pe drumul vieții tale,

Să răsară mereu câte o rază de soare,

Să-ți aducă fericire și bucurie!

La mulți ani de sfântă mărie!

***

Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: La mulți ani de Sfânta Maria!

***

Un cer albastru fără nori,

În calea ta să fie,

Să ai în viaţă numai flori,

Noroc şi bucurie!

La Mulţi Ani!

***

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de fermecătoare și unică precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. La mulți ani!

Felicitari de Sfanta Maria in imagini

***

De ziua ce-ţi surâde-n prag

Și-i porţi frumosul nume,

Eu îţi doresc tot ce-i mai drag

Și mai frumos pe lume!

La mulţi ani!

***

Pregătește băutura, că venim să te urăm,

Este ziua ta de nume și la greu nu te lăsăm.

La mulți ani cu sănătate, bucurie și de toate!

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.