Setari Cookie-uri

Puterea de a ajuta cu CCC – Proiectul Rucsacul – CCC lansează unitatea de colectare a ghiozdanelor în România și în străinătate

Grupul CCC organizează o colectare de rucsacuri uzate sub sloganul „Puterea de a ajuta cu CCC – Proiectul Rucsacul”. Tot ce trebuie să faceți este să aduceți un rucsac de care nu mai aveți nevoie într-un magazin CCC la alegere, în perioada 16 august - 11 septembrie, pentru a solicita o reducere de 10% la achiziționarea unui rucsac nou.

Rucsacurile astfel colectate, după dezinfecție și reparații minore, vor merge către cei care au nevoie, iar ghiozdanele nepotrivite pentru donație vor fi aruncate, în siguranță. Proiectul se desfășoară în toate magazinele offline CCC din România și pe toate piețele externe unde brandul este prezent.

„În perioada premergătoare noului an școlar, ne concentrăm pe familiile dezavantajate și pe instituțiile de îngrijire care se luptă să își permită rechizite pentru întoarcerea la școală. De aici și ideea de a ne implica clienții în campanii de ajutorare a copiilor aflați în dificultate. Tot ce trebuie să faceți este să donați un rucsac de care nu mai aveți nevoie și ne vom asigura că va aduce zâmbetul pe buze unui copil. „Puterea de a ajuta cu CCC – Proiectul Rucsacul” servește scopului dublu de a ajuta copiii nevoiași să își pregătească rechizitele școlare și de a crește gradul de conștientizare pentru clienții noștri cu privire la economia circulară. Cred că împreună putem face diferența pentru copii, dar și pentru planetă”, a declarat Agnieszka Kępińska-Sadowska, Managing Director Corporate Communication și Sustenabilitate Grupul CCC.

Citește și:

„Puterea de a ajuta cu CCC – Proiectul Rucsacul” se desfășoară în perioada 16 august – 11 septembrie. Rucsacurile uzate de la orice brand care pot fi încă folosite, pot fi aduse în orice magazin CCC din țară sau din străinătate. Toate rucsacurilor vor fi dezinfectate și, dacă va fi nevoie, vor beneficia de reparații minore. Ghiozdanele care sunt gata de utilizare vor merge la copiii care au nevoie de ele, iar cele care nu pot fi refolosite vor fi aruncate în siguranță. Clienții care se alătură proiectului vor primi o reducere de 10% la achiziționarea unui rucsac nou din magazinul în care și-au lăsat rucsacul folosit. Reducerea poate fi combinată cu alte promoții.

Adoptarea economiei circulare

Grupul CCC lucrează constant pentru a închide bucla și a promova utilizarea rațională a resurselor. „Puterea de a ajuta cu CCC – Proiectul Rucsacul” este una dintre numeroasele inițiative de circularitate întreprinse de organizație, care includ și programe ce vizează direct clienții CCC. În cadrul campaniei „Acordă pantofilor tăi o nouă viață”, lansată în 2020, clienții CCC pot dona pantofi uzați de orice marcă, dimensiune și stil în Polonia, Republica Cehă, Slovacia și România. Grupul CCC se asigură, de asemenea, că toți pantofii colectați sunt gestionați în mod responsabil. Unele dintre perechile de pantofi, după dezinfecție și reparații minore, merg la persoanele care au nevoie – anul acesta toate donațiile au fost destinate sprijinirii cetățenilor ucraineni – în timp ce restul sunt eliminate în siguranță. Peste 60.000 de perechi de pantofi au fost colectate până în prezent. Prin acest program, Grupul CCC își reiterează angajamentul față de mediu și promovează un comportament conștient al consumatorilor.

Citește și:

Accesați lista locațiilor participante în proiectul „Puterea de a ajuta cu CCC – Proiectul Rucsacul”– https://ccc.eu/ro/sklepy.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.