Setari Cookie-uri

Alexandru Arșinel a murit. Fiul său a confirmat decesul

Alexandru Arșinel a murit la 83 de ani. Fiul său, Bogdan, a confirmat informația. Marele actor se confrunta cu probleme cardiace.

Actorul Alexandru Arșinel a murit

Marele actor Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani, din cauza unor probleme cardiace care l-au chinuit în ultima vreme. Fiul actorului, Bogdan, a confirmat decesul.

„Da, este adevărat”, a confirmat Bogdan, pentru Fanatik.

Maestrul a fost internat la Spitalul Universitar din București în data de 20 septembrie. Îndrăgitul actor a avut nevoie, din nou, de îngrijiri medicale. Acesta fusese dus la spital de către fiul său pentru escară, o iritație a pielii care apare, de regulă, la persoanele care stau mult timp la pat. Și luna trecută actorul a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, în secția de Terapie Intensivă.

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu multe probleme de sănătate. În 2021, îndrăgitul actor a fost supus unei intervenții pe cord, iar în urmă cu nouă ani a fost supus unui transplant renal. Legenda teatrului românesc s-a luptat cu diabetul și cu tensiunea. Maestrul a bucurat inimile românilor mai bine de 60 de ani numai la Teatrul Constantin Tănase.

Citește și:

Citeste continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.