Setari Cookie-uri

Mai puține provocări, mai multă bucurie în viața de zi cu zi

Viața modernă se desfășoară pe repede-înainte, din momentul în care te trezești dimineață, până seara, când îți închei ziua. Uneori nici tu nu îți dai seama când ai timp să faci atâtea sau cum trece o zi chiar atât de repede.

Împreună cu HEINNER, poți transforma orice zi din provocare în bucurie. De la prima cafea a dimineții, până la ultima ceașcă de ceai a serii, electrocasnicele HEINNER îți oferă o mână de ajutor pe tot parcursul zilei. Ai la dispoziție o gamă largă de produse, de la cafetiere, fierbătoare și storcătoare de fructe, la frigidere side-by-side, aparate de aer condiționat, mașini de spălat și uscătoare.

Iar ca tu să ai o provocare mai puțin, electrocasnicele mari, sunt însoțițe de 5 ani garanție. Înregistrezi produsul și stai fără griji. Ai 5 ani în care te bucuri de produs și te poți concentra la celelalte lucruri care contează pentru tine.

Facem momentele mai bune. De peste 10 ani.

HEINNER e parte din viața de zi cu zi a oricărei familii, oferind soluții ușoare, plăcute și practice. Am dezvoltat și reinventat linii de produse care să te ajute în orice moment, în orice proiect, plan și vis, indiferent că începe în bucătărie, în baie sau în sufragerie. Uneori, chiar și în grădină.

Citește și:

www.heinner.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.