Setari Cookie-uri

Într-o lume în care toți poartă măști, tu alege să ai un suflet bun!

Într-o lume în care fiecare alege ce și cine să fie după propriul interes, tu alege să rămâi cu sufletul curat!

Trăim într-o lume în care fiecare alege cine și ce să fie, în funcție de bunul plac și de interesele personale. Lumea poartă măști și joacă roluri care nu le aparțin pentru a diminua trăirile din sufletul lor. Este bine de știut că sinceritatea se gășește tot mai rar, iar prietenia adevărată, relațiile sănătoase, iubirea autentică sunt atât de greu de găsit...

Lumea în care trăim vorbește despre acceptare, însă câți dintre noi acceptăm să fim vulnerabili în fața celorlalți? Câți dintre noi ascultăm fără să judecăm și câți dintre noi putem spune că sufletul nostru este cu adevărat curat și că în el nu se află nicio urmă de tristețe, ranchiună sau ură?

Știu că citești aceste rânduri pentru că te regăsești aici și pentru că ești sătulă de toate măștile impuse de societate. Acceptarea începe prin a fi tu însăți, prin a-ți îmbrățișa imperfecțiunile și a te bucura de...tine, exact așa cum ești!

Citește și:

Sufletul tău bun valorează mult mai mult decât toate rolurile pe care cei din jur le împrumută zi de zi. Trăiește autentic și bucură-te de ceea ce simți și ești! Este mult mai prețios decât crezi!

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.