Setari Cookie-uri

Dacă tu nu te prețuiești pe tine, atunci cine o va face în locu tău?

Iubește-te pe tine și pune-ți în valoare calitățile! Ești unică și meriți doar ceea ce este mai bun!

Uneori uităm cât de minunate suntem și plecăm urechea la gura lumii. Ne lăsăm influențate de cei din jur și renunțăm la noi, pentru a-i face pe ceilalți fericiți. Ne punem singure pe loc secund, deși merităm, întotdeauna, să ne îmbrățișăm imperfecțiunile și să ne îndeplinim, înainte de orice, nevoile.

Ne dăruim mult prea repede oamenilor din jur și uităm cât de frumos este sufletul nostru, în încercarea de a ne facem acceptați și plăcuți de către oamenii din jur. Nu este de datoria noastră de a-i face pe oamenii de lângă noi să se simță compleți. De cele mai multe ori, sufletul ne anunță atunci când energia cuiva din jur nu ne este benefică, astfel că, dacă suntem conectați cu vocea interioară, ne vom da seama atunci când ne aflăm lângă cineva lângă care nu ar trebui să fim.

Citește și:

Dacă ne iubim suficient de mult și ne prețuim cu adevărat nu vom căuta niciodată aprobări din exterior și ne vom gândi de două ori înainte de a face un compromis. Dacă ne iubim cu adevărat vom știi și cum să punem limite sănătoase în relațiile pe care le avem cu ceilalți și vom fi foarte atente la instinct. Iubirea și prețuirea de sine nu înseamnă egoism, ci înseamnă conștientizarea eului divin și celebrarea lui, în fiecare clipă a vieții.

Iubirea de sine ne învață să avem relații de iubire sănătoase și cu oamenii din jur. Însă, dacă noi nu am fost învățate să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem, cine o va face pentru noi? Nimeni nu poate să ne ofere iubirea necondiționată mai mult decât o facem noi, așa că, te rog, de astăzi, prețuiește-te mai mult!

Citește și:

Sursă foto: Efetova Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.