Setari Cookie-uri

Ai grijă atunci când rănești o femeie, pentru că Dumnezeu îi numără fiecare lacrimă

Ai grijă atunci când provoci suferință în inima unei femei. Dumnezeu are grijă întotdeauna de sufletul ei!

Femeile sunt ființe deosebite, pe care, deși le rănești o dată, de cele mai multe ori, au puterea de a te ierta cu zâmbetul pe buze. Totuși, suferința pe care i-o provoci unei femei lasă un gol adânc în sufletul ei, iar Dumnezeu este acolo pentru a-i număra fiecare lacrimă.

Sufletul unei femei este o adevărată comoară, pe care doar un bărbat adevărat va știi cum să îl prețuiască la adevărata lui valoare. În inima femeii se ascund adesea multe frământări, doruri, povești nespuse din trecut, speranțe, vise, oameni dragi. Atunci când cineva calcă în picioare toate acestea, Dumnezeu este mereu acolo pentru a-i fi alături femeii și a o ridica de jos.

Nu-ți bate niciodată joc de inima unei femei, pentru că, întotdeauna ea își va șterge lacrimile, te va ierta și va pleca pentru totdeauna. Dar Dumnezeu îi va număra fiecare lacrimă, îi va trimitere putere și încredere și îi va dărui ceea ce merită cu adevărat!

Citește și:

Dacă nu poți oferi iubire în viața unei femei, oferă-i pace și las-o să plece! Decât să provoci o suferință în plus, mai bine să fii o amintire plăcută, oricât de scurtă a fost întâlnirea sufletelor voastre.

Sursă foto: siam.pukkato, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.