Setari Cookie-uri

Pentru momentele în care simți că singurătatea te îmbrățișează...

Pentru momentele în care simți că singurătatea îți este prietenă de drum, citește, te rog, acest articol:

Abia atunci când rămânem singuri ne dăm seama de anumite lucruri despre noi, dar și despre cei din jur. Doar în aceste perioade ne putem conecta cu adevărat cu sufletul nostru și îi putem auzi nevoile, tristețile, bucuriile, așteptările, visele...

Doar când singurătatea ne înconjoară și nu mai este nimeni lângă noi care să ne poată auzi, ne putem da seama care este vocea interioară după care ne ghidăm în viață. În astfel de perioade, Universul nu ne pedepsește, ci vrea să ne facă să acordăm o mai mare importanță esenței vieții. Chiar dacă, mai mult decât orice altceva, ne-am dori să putem avea pe cineva lângă noi care să ne asculte, cu care să vorbim și să facem diverse lucruri care ne aduc plăcere, este bine să știi că Dumnezeu are timpul său pentru toate.

Citește și:

Deși acum te afli într-un moment în care simți că te ai doar pe tine, nu uita că Dumnezeu îți este mereu aproape, iar acest fapt este întotdeauna de ajuns. Trebuie doar să Îl strigi pe El și vei vedea cum valul de singurătate în care te scufunzi se risipește, iar, încet, încet, încet îți vei da seama că în sufletul tău se află tot ceea ce ai nevoie.

Nu dispera și nu alerga după alți oameni care nu știu să te iubească. Iubirea adevărată, necondiționată, autentică, a pus-o Dumnezeu în sufletul tău, iar acolo o găsești de fiecare dată când simți cum greutățile vieții te apasă.

În esență, sufletul tău nu este și nu va fi niciodată singur. În el se află o lumină mai puternică ca orice, trebuie doar să o vezi și să o conștientizezi. Iar pentru aceasta trebuie să se facă liniște în jurul tău, ca în astfel de perioade. Acum este momentul în care poți să îți dai seama cât de binecuvântată ești de Univers!

Citește și:

Sursă foto: LaVika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.