Setari Cookie-uri

Femeia înflorește în brațele bărbatului potrivit

Femeia are nevoie de iubire și protecție din partea bărbatului potrivit.

O femeie înflorește atunci când este în brațele bărbatului potrivit. Femeia are nevoie să se simtă iubită, văzută, apreciată și protejată, iar abia atunci vei cunoaște cea mai bună versiune a sa.

Precum o floare, o femeie va înflori și va deveni cea mai frumoasă în ochii celor care o iubesc. Ea are nevoie de grijă, pentru că, așa cum rupi o floare, așa va ofili și ea o dată ce o vei răni. Oricât vei încerca, niciodată nu va mai fi la fel. Ai grijă de inima unei femei, pentru că, atunci când o iubești, ții în brațe sufletul ei. Iar acesta se umple de frumusețe și îți va dărui înapoi înzecit din toate câte îi oferi.

Pentru fiecare femeie există câte un bărbat potrivit, acel bărbat care o va face să uite de toate dezamăgirile trecutului și îi va oferi curaj să meargă împreună pe un nou drum în doi...

Citește și:

Poartă-te cu grijă cu femeia de lângă tine și vei simți cea mai frumoasă dragoste. Ai grijă de ea și va avea grijă de sufletul tău, așa cum nimeni nu a mai avut. Oferă-i atenție și vei fi întotdeauna una dintre prioritățile ei. Trateaz-o cu respect, iar ea astfel te va trata. Trăiește cu ea iubirea de care amândoi aveți nevoie, și veți înflori împreună!

Sursă foto: Illia Vakulko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.