Setari Cookie-uri

Viața este o carte în care fiecare semnează cu sufletul

Trăiește-ți frumos viața, pentru că ceea ce ai în suflet, te va însoți o viață întreagă!

Viața este ca o carte plină de povești, cu suspine, cu zâmbete, cu iubire, dar și cu dezamăgiri. Ca în orice poveste, sufletele bune înving răul, iar binele este cel care îl conduce pe om către o viață liniștită și împăcată cu propria persoană.

Oamenii semnează în viață cu sufletul, iar ceea ce au acumulat în interiorul său este ceea ce îi va însoți o viață întreagă, dar și dincolo de ea. Sufletul este veșnic, etern, pentru totdeauna și pretutindeni! Atunci când în inima noastră este loc doar pentru oamenii pe care îi iubim și care ne iubesc, înseamnă că există sentimente pozitive care se înalță și ne țin departe de a merge pe o direcție greșită, care nu ne-ar onora sufletul.

Însă, atunci când, poate din cauza experiențelor prin care am trecut, păstrăm în suflet resentimente, frici, griji și limitări personale de orice fel, sufletul simte o energie joasă, cu care, la rândul său, va atrage situații și întâmplări dureroase, iar viața va fi un amalgam de suferință și durere.

Citește și:

În viața fiecărui om există atât momente plăcute, cât și mai puțin plăcute, însă este important să îți poți păstra sufletul curat. Să crezi în faptul că iertarea poate vindeca orice și poate să îți aducă multe binecuvântări în viața ta!

Trăiește-ți frumos viața și scrie-ți filele cărții cu sufletul. La final, vei fi împăcat cu tot ceea ce ai trăit și vei fi iubire. Iar iubirea este ceea ce face ca viața să continue.

Sursă foto: LedyX, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.