Setari Cookie-uri

Cea mai frumoasă vârstă a unei femei este atunci când nu mai ține cont de ani, ci de visele ei!

Ești frumoasă atunci când alegi să trăiești pentru tine! Ești frumoasă atunci când alergi după visele tale, indiferent de obstacole!

Frumusețea este o stare care vine din interior și care nu are nicio legătură cu vârsta. Ceea ce se află în sufletul tău te face cu adevărat frumoasă și prețioasă. Timpul trece și nimeni nu îl poate opri... Anii se duc, iar pe măsură ce înaintăm în vârstă ni se schimbă prioritățile, planurile, visele, felul în care ne raportam la lume, dar și la noi înșine.

O dată cu anii care trec ne dăm seama că un om frumos este omul cu sufletul luminos, cu mintea înțeleaptă, care știe cum să se prețuiască pe sine și să se bucure de tot ceea ce are în jur, fix exact așa cum este. Realitatea nu poate fi schimbată, însă percepția pe care o avem față de un anumit lucru sau o anumită situație depinde doar de tine. Iar pe măsură ce trece timpul învățăm să ne raportăm diferit la viața care curge prin noi.

Citește și:

Cea mai frumoasă vârstă a unei femei nu este cea când nu are niciun rid pe frunte sau când a dobândit anumite reușite materiale, profesionale sau personale. O femeie este frumoasă atunci când privește cu încredere la tot ceea ce este ea, iubindu-și imperfecțiunile și acceptând faptul că viața este exact așa cum fiecare și-o creează. Femeia care a învățat să se bucure de tot ce îi oferă Universul, care știe că fiecare lecție oferită îi este benefică pentru dezvoltarea sa personală, care știe să privească dincolo de răutățile acestei lumi, care încă mai crede că iubirea vindecă orice rană, accea este o femeie frumoasă.

Femeia care nu se lasă doborâtă de limitările celorlalți, care aleargă după visele ei, indiferent de obstacole, care luptă pentru ceea ce crede cu adevărat, acea femeie are frumusețea adânc prezentă în suflet.

Citește și:

Sursă foto: Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.