Setari Cookie-uri

Sunt o femeie puternică pentru că am fost crescută de o femeie și mai puternică!

Astăzi sunt o femeie puternică pentru că am învățat de la o femeie și mai puternică că aceasta este singura soluție!

Astăzi sunt mândră de mine pentru tot ceea ce m-a învățat mama mea. Sunt o femeie puternică, care știe ce vrea de la viață, care nu acceptă compromisuri doar de dragul de a fi inclusă într-un grup. Nu îmi calc pe inimă pentru nimic în lume și rămân fidelă valorilor și credințelor mele! Nu aveam cum să învăț toate acestea, dacă o femeie puternică nu mi-ar fi arătat propriul ei exemplu.

Mama mea mi-a dat cel mai bun exemplu de a trăi viața, exact așa cum este, cu bune și cu rele. Indiferent de piedici, am învățat că trebuie să țin capul sus și să merg pe drumul meu. Chiar dacă oamenii din jur vor încerca să mă facă să mă simt slabă sau vor încerca să mă convingă că visele mele sunt imposibil de realizat, am învățat că, în orice circumstanță, nu trebuie să îmi lipsească încrederea în mine și în forțele proprii.

Citește și:

De la o mamă puternică am mai învățat că, deși toată lumea poate pleca de lângă mine, tot ceea ce rămâne este sufletul și conștiința mea. Așadar, în orice împrejurare, trebuie să fiu gata să mă ascult, să mă ridic de jos și să găsesc speranță, acolo unde nimeni nu o vede.

O femeie puternică, exact așa cum sunt eu astăzi, știe că iubirea nu este slăbiciune, însă iubirea pentru un om care nu este pregătit să o primească în viața sa te poate distruge. Femeia puternică nu acceptă jumătăți de iubire, nici oameni ale căror idealuri nu sunt compatibile cu ale sale.

Viața nu este dreaptă, însă o femeie puternică știe să privească dincolo de probleme! O femeie puternică își construiește propriul său imperiu, dansează pe muzica sa și trăiește după propriile reguli! Exact așa cum a făcut și mama mea...

Citește și:

Sursă foto: TairA, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.