Setari Cookie-uri

Advertorial Drama neștiută din viața Fetiței Zurli. Actrița Vero Căliman ascunde o puternică suferință

Actrița Vero Căliman, cunoscută pentru personajul Fetița Zurli, a fost invitată la podcastul Fain și Simplu al lui Mihai Morar, unde a povestit detalii despre viața ei.

Actrița Vero Căliman, care de 10 ani îi dă viață mult îndrăgitului personaj Fetița Zurli, ascunde o mare tristețe în spatele zâmbetului pe care îl afișează pe scenă. În cadrul podcastului Fain și Simplu, Vero Căliman a povestit că în timpul spectacolelor cu Gașca Zurli ea se gândește la tatăl său care a murit pe când ea era copil.

„Din păcate eu sunt o fiică fără tată. Ca să explic, tatăl meu a murit când eu aveam 7 ani și asta în mine lăsat un gol pe care probabil pe care nu o să reușesc să-l acopăr niciodată. Fetița Zurli e terapie pentru mine și cred că de-asta reușește să atingă atât de mulți copii și atât de mulți părinți, pentru că e adevărat ce se întâmplă acolo. Mirela Retegan a văzut acest personaj într-un fel, după care el s-a modelat și e o combinație între experiența mea de fetiță și experiența ei de mamă.

De fiecare dată când urc pe scenă și cânt cântecele acela și îi văd pe oameni cum se emoționează și simt, eu mă gândesc că ok, înțeleg de ce a trebuit să te duci, tata! Și mi-l imaginez. L-am desenat pe toți pereții sălilor de spectacole in România. La el mă gândesc în timpul spectacolelor, mai ales când cânt acele cântece de emoție și îmi imaginez cum ar fi fost dacă ar fi fost lângă mine”, a povestit Vero Căliman (Fetița Zurli) într-un dialog cu Mihai Morar.

CINE E, DE FAPT, FETIȚA ZURLI? Povestea adevărată a fetiței fără tată care a ajuns idolul copiilor din România prin Gașca Zurli.

CINE E FETIȚA ZURLI? DE LA FETIȚA FĂRĂ TATĂ LA IDOLUL COPIILOR DIN ROMÂNIA

„Îți mulțumesc Vero Căliman că ai ales să renunți pentru prima oară la costumul de Fetița Zurli și să îți povestești viața de film la #fainsisimplu. E un episod care te va inspira, îți va da aripi și credința că toate poveștile se termină cu bine. E un Podcast cadou pentru părinți și copii pentru Ziua Copilului. O conversație despre cum înveți să ceri iubire și cum să crezi mereu în tine și în povești.”, transmite Mihai Morar.

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.
Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.