Setari Cookie-uri

Factory Bootcamp, 16-17 februarie - Cosmin Dărăban te învață strategiile potrivite în ecommerce

Factory Bootcamp 2024 este o tabără de afaceri urbană în care timp de zile antreprenorii la început de drum își optimizează planul de afaceri pentru creștere.

Prima ediție din 2024, între 16-17 februarie, îl va avea ca speaker pe Cosmin Dărăban, CEO & Co-founder Gomag, care va explica procesul de creștere în ecommerce.

Data limită pentru înscrieri la Factory Bootcamp de pe 16-17 februarie este de 7 februarie. Înscrie-te aici pentru a rezerva locul.

Antreprenorii vor învăța despre surse de finanțare, strategii de marketing, modalități de promovare și de creștere în ecommerce, despre cum să devină vânzători mai buni dar și lideri pentru echipele lor.

De asemenea, participanții își vor prezenta afacerea și vor trece prin sesiuni de workshop alături de specialiști în antreprenoriat, astfel încât să-și consolideze planul de business.

Workshop - ecommerce și creștere

La Factory Bootcamp antreprenorii participanți se vor putea întâlni cu Cosmin Dărăban, CEO și Co-founder Gomag, una dintre cele mai importante platforme de ecommerce din România. El va explica într-un format direct, deschis și practic strategiile de folosire ale comerțului electronic.

Citește și:

Nu doar cum să deschizi un magazin online, ci cum să-l faci de succes și ce înseamnă acest pas pentru tine în afacere.

Online din 2000, Cosmin Dărăban este specializat în marketing online și eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) și tehnici de creștere a traficului și vânzărilor.

Printre proiectele lui Cosmin se numără platforma Gomag, una dintre cele mai populare soluții eCommerce din România, board game-ul GoFunnel, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce și cartea eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansată în 2019. Probabil îl cunoști și în calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul românesc.

De-a lungul anilor, alături de echipa sa, Cosmin a contribuit la creșterea a numeroase firme, iar în prezent, pe platformă se dezvoltă peste 4000 de magazine online, din toate industriile.

Citește și:

Ce trebuie să pregătești dacă vii la Factory Bootcamp?

Este important să știi că cele două zile vor fi folosite pentru a face business-urile mai viabile. De asemenea, discuțiile vor continua după cele două zile de eveniment.

Ce trebuie să pregătești atunci când vei fi acceptat pe unul dintre cele 25 de locuri gratuite la Factory Bootcamp?

  • Să știi să prezinți afacerea ta în 5 minute

  • Chestiunile de bază ale planului de afaceri de mai sus

  • Lipsurile pe care le are afacerea sau ideea ta de afaceri astăzi - ce ai nevoie pentru a duce lucrurile mai departe?

  • În timpul celor două zile vei completa aceste lipsuri cu strategii pe care urmează să le implementezi, cu ajutorul speakerilor, participanților și experților de la Raiffeisen Bank.

Sunt doar 25 de locuri la Factory Bootcamp. Înscrie-te în formularul de aici care se completează în 5 minute.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.