Setari Cookie-uri

Descoperă un dar prețios al naturii în îngrijirea zilnică a frumuseții

Când suntem în natură ne simțim mai fericiți, mai relaxați și mai sănătoși, iar brandul german ALKMENE transpune aceste beneficii ale naturii în formule eficiente pentru frumusețea zilnică.

comunicat de presa

Cu peste 50 de ani de istorie în spate, ALKMENE este cea mai longevivă marcă a producătorului de cosmetice MAN & SCHRODER Gmbh, cu produse împărțite în două subgame: ALKMENE Tea tree, cu formule pe bază de esență de arbore de ceai australian și ALKMENE „Power of traditional plants”, cu formule pe bază de extracte de uleiuri din culturi organice de plante medicinale. Cele două subgame acoperă o paletă largă de beneficii naturale, ce acționează delicat asupra diferitelor tipuri de piele, păr sau pentru igiena orală.

Formulele ALKMENE sunt VEGANE, FĂRĂ PARABENI, SILICONI, uleiuri minerale, PEG uri, SLS sau SLES, iar ambalajele sunt obținute din material 100% reciclat. Gama este produsă exclusiv în Germania, fiind supusă unor standarde de calitate superioare chiar celor UE, iar în producție se folosesc arome exclusive naturale (ne-sintetice).

Citește și:

Loțiunile de corp pe bază de ulei de măsline, aloe vera și floare de portocală (neroli), au fiecare rol de hidratare, catifelare și relaxare a pielii, iar dozatorul permite economisire și confort în aplicare.

Cremele de mâini lasă o textură plăcută pielii și vindecă iritațiile și rugozitățile. Asaltului substanțelor dezinfectante i se opune acum puterea uleiului de cultură organică de gălbenele, aloe vera sau măslin.

Uleiul de arbore de ceai australian vindecă acțiunile fungilor și ale bacteriilor ce creează neplăceri tenului, scalpului, părului sau gingiilor. Tenul acneic este curățat, iar mâncărimile pielii datorate factorilor organici sau anorganici sunt eliminate după folosirea consecventă a produselor.

Prețul produselor este extrem de favorabil raportat la calitatea lor excepțională. Acestea se comercializează exclusiv în farmacii și magazine specializate, dar și online (emag.ro,comenzi.bebetei.ro, elefant.ro).

Citește și:

Unul din partenerii preferați ai brandului este BebeTei, care lansează mereu oferte excepționale la produsele Alkmene. Cu prețuri atractive și ultimele noutăți, produsele sunt însoțite de mostre și explicațiile consilierilor de vânzări.

Mai multe informații găsești aici:

www.facebook.com/AlkmeneRomania/

www.instagram.com/alkmene_romania/

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.