Setari Cookie-uri

Șterge semnele timpului de pe chipul tău: Acidul retinoic este formula salvatoare

Odată cu trecerea timpului, chipul tău suferă iar diverse predispoziții care se pot agrava dacă nu sunt tratate corespunzător! 

Primele semne ale îmbătrânirii tenului

Îmbătrânirea pielii este un proces absolut normal, natural și inevitabil. Însă ritmul în care îmbătrânim este diferit pentru fiecare si ține cont de foarte mulți factori precum alimentația, stilul de viață, expunerea la soare, hidratarea, viciile sau produsele folosite pentru ten. Deși nu putem evita cu totul acest proces puternic încărcat emoțional, există posibilitatea de a-l întârzia cât mai mult timp, iar astăzi nu doar că vă voi prezenta semnele care ar trebui să vă pună pe gânduri, ci vă voi învăța cum să aveți cu adevărat grijă de sănătatea chipului dumneavoastră!

Atunci când ne privim tenul în oglindă, este esențial să observăm unele semne care atenționează o îmbătrânire prematură a pielii:

Ridurile

Precum este bine-cunoscut, aceste riduri încep să apară mai devreme sau mai târziu din cauza stilului de viață necorespunzător, a moștenirii genetice sau a rutinei zilnice de îngrijire a tenului. Cele mai multe femei au declarat că acestea apar în jurul vârstei de 30 de ani, fiind vizibile inițial în jurul ochilor, al gurii și la nivelul frunții.

Pielea „lăsată”

Dacă atunci când te privești în oglindă începi să observi că în unele zone pielea este mai puțin fermă decât în urmă cu câțiva ani, acest lucru ar trebui să îți ridice un semn de întrebare. Îmbătrânirea se instalează din ce în ce mai puternic pe chipul tău, fiind vizibilă de cele mai multe ori la nivelul gâtului, obrajilor sau al buzelor.

Deshidratarea tenului

Odată cu trecerea timpului, din cauza neîngrijirii corespunzătoare a tenului, acesta capătă un aspect uscat, lipsit de luminozitate și de elasticitate. Cu atât mai mult, unele zone pot fi chiar sensibile, pielea având nevoie de o hidratare în profunzime pentru a fi salvată.

Apariția petelor

Atunci când pe chipul tău încep să apară pete maronii, putem vorbi despre o hiper-pigmentare. Aceasta are diverse cauze, de la agresiuni provocate de factorii externi (precum expunerea la soare, necurățarea adecvată a feței) până la reacții adverse ale unor tratamente medicamentoase. Deși acestea par imposibil de tratat, dermatologii au descoperit mai multe formule salvatoare care vă vor ajuta să scăpați de petele inestetice de pe chip.

DUOLYS.A – Ser intensiv antirid: Un produs care te poate ajuta

Dacă tenul tău prezintă deja unul sau mai multe dintre semnele enunțate anterior, atunci aici vei găsi ajutorul tău de nădejde pentru urmele lăsate de timp pe chipul tău!

Serul intensiv antirid DUOLYS.A are la baza compoziției sale retinol, retinaldehidă și acid retioric, într-o singură moleculă activă, care ajută la prevenirea îmbătrânirii tenului și la redarea luminozității chipului afectat de trecerea timpului sau chiar a îmbătrânirii premature. Cu atât mai mult, datorită combinației unice și sinergice a celor doi precursori de acid retionic (retinoat de tocoferil și retinol), pielea devine mai catifelată, stimulând reînnoirea celulară.

Atunci când vorbim despre pete, riduri sau imperfecțiuni ale pielii, serul intensiv antirid DUOLYS.A reușește să le atenueze datorită formulei galenice optime – 98% ingrediente de origine naturală, doar 9 ingrediente în compoziție și fără urme de conservanți, silicon sau parfum!

În plus, uleiul de floarea soarelui şi uleiului de soia, bogat în vitamina E, acizi graşi omega-3 şi omega-6 serul reușește să hidrateze în profunzime, hidratând și regenerând pielea, totodată formând și o barieră protectoare.

Eficacitate și toleranță optimă clinic demonstrată

Pentru a fi 100% sigur, serul a fost testat de 22 de femei cu ten matur, timp de 28 de zile. Acestea s-au arătat mulțumite de eficacitatea produsului, iar 90% l-au introdus în rutina lor zilnică de îngrijire a pielii!

Mod de utilizare SUPER SIMPLU: Curăţaţi bine pielea şi îndepărtaţi machiajul înainte aplicarea serului. Folosind pipeta, puneţi câteva picături de ser în palma. Încălziţi produsul în palme. Masaţi serul în piele: pe faţă, gât şi decolteu, folosind mişcări delicate, de jos în sus. Aşteptaţi câteva minute înainte de aplicarea cremei hidratante.


Kudika
22 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.