Setari Cookie-uri

Top 5 parfumuri de femei, potrivite pentru vară

Parfumurile pentru femei sunt ca zilele de vară: memorabile. Descoperă top 5 parfumuri pe care să le încerci vara asta.

Odată cu creșterea temperaturilor, nu numai garderoba noastră trebuie să sufere modificări, ci și parfumurile pe care le folosim. Dacă în anotimpul rece sunt potrivite parfumurile intense, cu note de scorțișoară, ghimbir sau nucșoară, odată cu venirea verii, este bine să ne orientăm spre parfumuri cu note proaspete, fructate sau florale.

Descoperă, în acest articol, top 5 parfumuri pe care trebuie să le încerci vara asta.

Versace Bright Crystal

Parfumul Bright Crystal de la Versace debutează cu accente proaspete și intense de fructe citrice, acompaniate cu tonuri zemoase de rodie. Notele de mijloc de bujori, magnolie și flori de lotus își fac și ele simțite prezența, făcând din acest parfum un „must-have” al acestui sezon.

Acest parfum este ideal pentru femeile sociabile, care iubesc mirosurile subtile și florale. Cu un efect feminin și foarte senzual, acest parfum Versace este potrivit pentru a fi purtat pe parcursul unei zile de vară, fiind foarte apreciat de către femei încă de la debutul său pe piață.

Citește și:

Black Orchid – Tom Ford

Parfumul Black Orchid de la Tom Ford captează atenția cu un amestec inedit de trufă neagră și ylang, amestecate cu bergamotă proaspătă și coacăze negre. Aceste note de vârf în completarea cărora vin și notele de iasomie franceză fac din acest parfum unul energizant și revigorant, perfect pentru zilele calde de vară.

Notele de mijloc, de gardenie, lotus, tonuri fructate și orhidee, se încorporează uimitor în aroma parfumului, în timp ce notele de bază, de tămâie orientală, chihlimbar și patchouli, echilibrează într-un mod deosebit celelalte note din componența acestui parfum.

Un astfel de parfum este potrivit pentru femeile active, cu o personalitate puternică, brandul în sine fiind unul care oferă femeilor o încredere aparte în puterea lor.

Citește și:

Bloom – Gucci

Parfumul Bloom de la Gucci este unul plăcut și proaspăt, care emană un vibe foarte feminin. Notele de vârf, de iasomie, iris și portocală, se completează perfect cu notele de mijloc, de tuberoză, și cu notele de bază, de lemn de santal și vanilie, creând un adevărat spectacol olfactiv.

Conceput pe fundalul unei iubiri eterne și având-o drept muză pe Dakota Johnson, protagonista filmului Fifty Shades of Grey, acest parfum este potrivit femeilor contemporane, senzuale și romantice, fiind perfect pentru a fi purtat în anotimpul cald.

Flowerbomb Nectar – Viktor & Rolf

Parfumul Flowerbomb Nectar este o explozie intensă și aprigă de accente proaspete și metalice, care se combină armonios cu un acord floral intens.

Notele de vârf ale acestui parfum sunt compuse din iasomie și extract de măsline, notele de mijloc conțin floare de portocal cu acorduri florale, iar notele de bază sunt alcătuite din boabe de tonka, vanilie și rășină benzoică. Fiind un parfum exploziv cu accente metalice, Flowerbomb nectar este potrivit pentru a fi purtat în serile calde de vară.

Citește și:

Femeile care apreciază acest parfum sunt cele îndrăznețe, cu o personalitate misterioasă și care iubesc intimitatea și timpul petrecut cu ele însele.

Acqua Di Gioia – Giorgio Armani

Inspirat de vacanțele petrecute la malul marii, parfumul Acqua Di Gioia de la Armani induce persoanei care îl poartă ideea de relaxare și de evadare în natură. Notele de vârf, de lămâie și mentă, alături de notele de mijloc - piper roz, iasomie acvatică și bujor - se alătură notelor de bază, de zahăr și cedru, făcând din acest parfum o vedetă a verii.

Compoziția parfumului îmbină citricele proaspete cu aromele florale, astfel că este potrivită femeilor care iubesc marea și aerul curat din natură.

Pe lângă aromele pe care le preferi și notele care se potrivesc pH-ului pielii tale, este bine ca în alegerea unui parfum să ții cont și de anotimpul în care îl porți, deoarece temperaturile pot influența modul în care acesta miroase pe piele. Dacă îți dorești un parfum potrivit pentru anotimpul cald, profită de ideile pe care ți le-am oferit în acest articol și cu siguranță vei face o alegere potrivită.

Citește și:

Sursa foto: freepik.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.