Setari Cookie-uri

3 terapii spa care aduc marea la munte

Fie că vrei să te relaxezi la sfârșit de săptămână în zona Covasnei, sau, ești deja în vacanță, dar îți dorești să o condimentezi cu ceva special pentru trup și suflet, alege o terapie corporală spa.

Poți fi sigură că experiența săa îți va oferi o experiență unică, o călătorie senzorială în cele mai faine locuri exotice. Profită la maximum de vremea bună și de toate ofertele verii covăsnene!

Tratamente marine în aerul curat de munte de la Covasna

Covasna este cunoscută pentru apele minerale carbogazoase și mofete, dar și pentru aerul puternic ionizat cu efect relaxant. O vacanță în acest colț de rai va fi cel mai bun tratament antistres. Și pentru un plus de relaxare, dar și de frumusețe, trebuie să încerci și terapiile spa oferite de centrele spa ale hotelurilor din zonă.

Alge marine regenratoare

Dacă alegi să te cazezi la Hotel Clermont, atunci trebuie să încerci terapia „MARINE EXPRES”, un tratament corporal ce se bazează pe puterea regeneratoare a algelor marine și care redă pielii catifelarea, dar și tonusul pentru o siluetă redefinită, cu linii ferme și armonioase. Extractele algelor marine sunt luxul pe care-l poți oferi pielii tale. Cu efecte revitalizante, hrănitoare și antirid, algele marine susțin tonusul și vitalitatea pielii.

Citește și:

Răsfățul începe cu o exfoliere delicată, dar eficientă, ce are la bază extracte de alge roșii, care înlătură celulele moarte, lăsând în urmă o piele luminoasă și fină. Prin masajul delicat cu particulele exfoliante este stimulată microcirculația, dar și reînnoirea celulară. Pielea devine instantaneu întinerită și catifelată. Tratamentul continuă cu o împachetare corporală cu alge marine, cafea verde, lotus sacru, ce asigură o hidratare intensă și o remineralizare perfectă a pielii. Silueta își recapătă suplețea, iar pielea catifelarea.

Exotism si arome de monoi

Tot din oferta tratamentelor Health & Beauty Center Clermont, poți alege ritualul senzorial „POLYNESIA, pe bază de flori de monoi”. Te vei simți purtată într-o călătorie senzorială exotică cu 3 destinații de vis pentru o experiență de neuitat.

Citește și:

Prima escală: Vanilla Island, pentru o exfoliere surprinzătoare. Amestecul de nisip alb din Bora Bora, sare de mare şi coajă de nucă de cocos netezește într-un mod delicat întregul trup. Combinația Algo-Monoi Sargassum şi Vanilla Tahitensis relaxează psihicul, iar uleiul de caise, jojoba şi migdale asigură hiratarea pielii, prevenind îmbătrânirea prematură a acesteia.

A doua escală: Bora Bora, pentru masajul Mahana. Realizat cu săculeţi de nisip cald, masajul aduce o relaxare incredibilă, ce trezește simţurile și reechilibrează energiile.

Calătoria se încheie în Insula Sacră cu o hidratare desăvârșită. Masajul cu uleiul Sacru de Polynesia îmbogăţit şi parfumat cu Monoi Tahitian oferă corpului o ultimă atingere sublimă.

Citește și:

Ritualul senzorial „POLYNESIA” este alegerea perfectă pentru a începe vara în formă.

Albă ca Zăpada

Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai frumoasă din țară? Ei bine, ai putea fi chiar tu! După un tratament de poveste, pielea ta va deveni fină și plină de prospețime. Un sejur la Balvanyos Resort trebuie să includă neapărat și tratamente pentru corp, pentru ca relaxarea și starea de bine să atingă cele mai înalte cote. Îți recomandăm să încerci BLANC COMME NEIGE, un tratament de 50 de minute, nutritiv și puternic hidratant, care începe cu o exfoliere dulce, cu «Cristaux de Neige», din zahăr, ce au o textură fină și spumoasă. Tratamentul continuă cu masajul cu «Creme Comme la Neige», puternic hidratantă, cu sidef și un parfum tonic și proaspăt «Pure Altitude». La sfârșit, te vei bucura de o piele fină, cu o strălucire de vis, dar și de o relaxare de cinci stele!

Citește și:

Ai grijă de tine și de starea ta de spirit: oferă-ți cel mai frumos cadou! Pentru mai multe informații, accesează site-ul https://visitcovasna.com/.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.