Setari Cookie-uri

Pregătește-ți părul pentru festivalurile verii

Haide să descoperim împreună cum îți poți pregăti părul pentru cele mai celebre spectacole din acest sezon! Cu cât stilul este mai nebunatic, cu atât mai bine!

De la Neversea, Electric Castle și Untold 2022 până la Summer Well Festival și Rockstadt Extreme Fest, festivalurile de muzică ale acestei veri reprezintă oportunitatea ideală pentru a-ți vopsi părul în nuanțe cât mai îndrăznețe. Acum e momentul să ieși un pic din anonimat prin coafuri inedite și stiluri super cool.

Haide să descoperim împreună cum îți poți pregăti părul pentru cele mai celebre spectacole din acest sezon! Cu cât stilul este mai nebunatic, cu atât mai bine!

  1. Experimentează culori trendy!

Vara aceasta, simte beat-ul cu cele mai radiante nuanțe de păr, care vor atrage în mod special atenția tuturor. Noi îți recomandăm să optezi pentru o vopsea de păr turcoaz inspirată din spuma mării și albastrul de metil. Această superbă culoare se remarcă prin tonul său rebel, nonconformist și accentuează zonele specifice ale feței oferindu-ți un vibe tineresc.

Citește și:

În sfârșit, îți poți vopsi părul în nuanța mult dorită și îl poți asorta cu cele mai excentrice haine și cele mai interesante coafuri. Trebuie doar să găsești setul complet de vopsire potrivit!

  1. Spune DA glitter-ului în păr!

Răsucește-ți cozile în două cocuri mai mici, prinde-le deasupra capului. Fă-ți o cărare pe mijloc și evidențiază întreaga coafură cu niște sclipici colorat la rădăcina părului. Perfect!

Acum, poți să dansezi cât este noaptea de lungă și să apeși pe blițul aparatului de fotografiat pentru a surprinde câteva momente de neuitat. Părul tău îți va fi cel mai bun prieten!

  1. Poartă împletituri boxer braids!

Acest trend stylish, devenit celebru datorită lui Kim Kardashian, face furori la fiecare festival al verii. Asta pentru că îți permite să-ți pui creativitatea la contribuție realizând cele mai inedite împletituri. În plus, poți să profiți de rezistența acestei coafuri până în zorii zilei și să te bucuri cât poți de tare de line-up-ul surprinzător al respectivului eveniment.

Citește și:

Îți poți imagina cât de bine ți-ar veni această coafură în nuanțe de turcoaz și cu câteva accesorii precum panglici sau fundițe?

Dă frâu liber imaginației și adoptă una dintre recomandările făcute mai sus. Cu siguranță vei obține un look de festival demn de invidiat. Fii pe val cu noile tendințe de festival!

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.