Setari Cookie-uri

Niche Parfumerie aduce parfumurile Les Nereides în România!

Les Néréides relansează parfumul emblematic, Patchouli Antique, primul parfum cult al acestei case.

Niche Parfumerie este un magazin concept și o afacere de familie care a început la Timișoara în anul 2012 din pasiunea pentru parfumeria independența și mirosuri unice.

Noua locație din Timișoara de pe strada Alba Iulia nr.1, la parterul clădirii Casa cu Flori, găzduiește branduri de parfumerie artistică și artizanală exclusivistă, cărți despre parfumerie, precum și o varietate de produse cosmetice, cum ar fi Fragrance du Bois, Parfums de Nicolai, Jeroboam, Revista Olfactiva Nez, Masque Milano și multe altele.

Din 2020 Niche Parfumerie s-a extins în București cu un concept store neconvențional, 50 ml Artistic Fragrance Bar, situat pe Calea Dorobantiilor 111, care a devenit un loc sinonim cu pasionații de parfumerie artistică și artizanală.

Les Néréides

Născuta acum aproape 40 de ani pe Riviera Franceză, Les Néréides, o casă de bijuterii franceză care evocă cele mai frumoase emoții din lume, este o poveste de familie care vine din inimă. Marca comercială Les Néréides a fost semnătura unor bijuterii semi-prețioase de ultimă generație, extrem de creative, neconvenționale și în continuă evoluție.

Citește și:

Modelele sale de bijuterii realizate manual oferă o viziune plină de culoare și poetică asupra feminității cu o singură misiune simplă: facem ceea ce ne place și îl facem cât mai bine, pentru a ne împărtăși pasiunile și motivațiile cu restul lumii. Cu gama sa de parfumuri fabricate în Franța, Les Néréides te invită să experimentezi emoții și confort.

Les Néréides relansează parfumul emblematic, Patchouli Antique, primul parfum cult al acestei case.

Acesta întruchipează perfect rafinamentul și stilul autentic francez. Reinventat, dar încă fidel rădăcinilor sale, acest Patchouli Antique reeditat oferă o semnătură olfactivă unică, plină de farmec și eleganță, ceea ce îl va face un parfum de paciuli ideal pentru femei. Mirosul său oriental și lemnos dezvăluie mai întâi o notă de tămâie, care creează o aura mistică și magnetică. Inima lui dezvăluie note de paciuli și lemn de cedru din Texas, care îi conferă un caracter asertiv fără a-i elimina opulența.

Citește și:

Aceleași note de paciuli, cedru și benzoina alcătuiesc notele de bază și semnează un acord oriental modern și armonios, lăsând un siaj ce creează dependență, o adevărată compoziție irezistibil de seducătoare. Această nouă ediție este completată de un ambalaj cu flori aurii, o sticlă cu decorațiuni florale și un capac cu monogramă.

Preț: 250 lei/ 50 ml, 400 lei/ 100 ml

Parfumurile Les Néréides se găsesc în magazinele Niche Parfumerie din București (Calea Dorobanților 111) și Timișoara (Str. Alba Iulia 1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.