Vara reprezintă un anotimp în care experimentele stilistice, vizuale și chiar olfactive sunt bine-venite! În această perioadă foarte multe persoane își doresc să încerce noi combinații de culori, gusturi, arome și chiar mirosuri. Deși există și persoane consecvente, care întotdeauna apelează la același tip de parfum, trebuie cunoscut faptul că orice miros este influențat de PH-ul pielii, care vara se modifică. Pentru a nu da greș atunci când vine vorba de parfumuri de vară, ți-am pregătit o listă cu cele mai interesate. Mai mult decât atât, îți recomandăm să mergi în magazin pentru a testa produsul înainte de a-l achiziționa!

Parfumuri de vară femei 2021

În anul 2021 au existat mai multe parfumuri de vară care au ajuns în topul celor mai importanți oameni din domeniul cosmetic. Iată lista cu cele mai căutate parfumuri de vară femei 2021!

  • Calvin Klein - Euphoria
  • Lancôme - La Vie Est Belle
  • Jean Paul Gaultier - Scandal
  • Mugler - Alien
  • Yves Saint Laurent - Black Opium

Care parfum ține cel mai mult

Una dintre cele mai întâlnite întrebări atunci când vine vorba despre parfumuri este referitoare la persistența produsului. „Care parfum ține cel mai mult?” este o curiozitate pertinentă, însă prea puțin înțeleasă. Persistența unui parfum poate fi influențată de foarte mulți factori (de la anotimp, la PH-ul pielii, la stilul de viață, etc.), însă este adevărat că și compoziția parfumului poate determina durata mirosului. Retail jobs

Este important să ții cont de notele pe care parfumul le are, iar pentru cei care nu știu exact la ce mă refer, voi face o scurtă recapitulare:

  • Note de vârf - Persistă între 5 și 30 de minute
  • Note de mijloc - Persistă ușor la aplicarea parfumului, iar predominant după ce notele de vârf s-au evaporat
  • Note de bază - Acestea au rolul de a fixa aroma.

Astfel, după cum am sesizat și anterior, este important să ții cont de faptul că parfumul nu dispare, ci poate doar să își schimbe nota, iar din acest motiv să consideri că el nu a fost suficient de persistent.

Cu toate acestea, dacă îți dorești parfumuri pe care să le simți pe întreaga durată a zilei, încearcă să optezi pentru cele care folosesc esențe de mosc, oud sau ambră (chihlimbar).

Cum să dureze parfumul mai mult

O altă întrebare care apare pe buzele tuturor atunci când discutăm despre persistența produsului este „cum facem să dureze parfumul mai mult pe corp?”. În această direcție chiar există anumite trucuri pe care le poți încerca:

  • Hidratează pielea cu o cremă fără miros înainte de a aplica parfumul
  • Aplică parfum pe punctele de puls ale corpului (incheieturile inferioare ale bratelor, in spatele lobilor urechilor, la baza gatului, partea inferioara a coatelor si in spatele genunchilor)
  • Reaplică parfum pe parcursul zilei
  • Parfumează-ți părul

Parfumuri de vară 2022

Vara anului 2022 nu este nici măcar la mijloc, dar iubitorii de mirosuri deja caută noile tendințe în materie de parfumuri. Iată care sunt cele mai apreciate parfumuri din această vară!

Chanel Coco Mademoiselle

Notele de vârf: portocala, mandarina, bergamot si floare de portocal;

Notele de mijloc: trandafir turcesc, iasomie, mimoza si ylang-ylang;

Notele de bază: paciuli, mosc alb, vanilie, vetiver, boabe de tonka si opoponax.

Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune

Notele de vârf: grapefruit si bergamot;

Notele de mijloc: cassia, petit grain si neroli;

Notele de bază: paciuli si vanilie.

NOVELLISTA ROUGE PRIVÉ

Apa de parfum NOVELLISTA ROUGE PRIVÉ atrage imediat atenția cu senzualitatea sa remarcabilă, ca sugestia unei provocări seducătoare. Învăluiți-vă într-un parfum luxos, plin de tonuri vii și tentante, care vă vor cuceri încă din primul moment, atât pe dvs. cât și pe toți cei din jur.

Compoziție:
Note varf: lamaie, trandafir de Damasc, bergamota
Note inima: bujor, patchouli, trandafir
Note baza: benzoin, mosc, vetiver
Grupe de parfumuri: orientale, florale

Sursă foto prima pagină: Dean Drobot/Shutterstock

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: