Căldură mare, mon cher... și la cât de cald este fiecare celulă din corpul meu are nevoie de hidratare. Astfel că, înainte de creme, tratamente și alte minuni, nu uit niciodată să beau apă, muuuultă apă, mai ales acum în sezonul cald. Retail jobs

În plus, pepenele roșu, care conține 90% apă, limonada (fără zahăr) pe stomacul gol în fiecare dimineață, fresh-ul de portocale proaspăt stoarse în casă fac parte din meniul meu zilnic pentru că, vara, nimic nu este mai important ca hidratarea.

Am învățat cu timpul că este responsabilitatea noastră să avem grijă de noi înșine, indiferent de vreme sau de vremuri. La frumusețe suntem cele mai cele zeițe, însă avem grijă cu adevărat de sănătatea noastră?

Sper că toată lumea știe cât de important este SPF-ul și că voi, ca și mine, nu iești din casă fără un strat generos aplicat temeinic pe corp. Pentru asta, eu folosesc neapărat factor de protecție 50, iar cu crema solară de la Gerovital mă împac cel mai bine. Este ușoară, intră repede în piele și nu este lipcioasă. Pe față, gât și decolteu folosesc o cremă specială pentru această zonă, și anume crema de factor de protecție 50 de la Avene, special concepută pentru ten. În caz că nu știați, și buzele necesită o îngrijire specială, așa că în loc de lip-gloss, vara folosesc balsamul de buze de la ISDIN, cu factor de protecție 30.

Un alt lucru care mă ajută să fiu fresh vara este epilarea definitivă, care, o, Doamne, este Raiul pe pământ! Eu merg la cei de la Nomasvello și sunt foarte mulțumită de rezultate. Gata cu stresul, iritațiile și timp pierdut prin diverse saloane. Merită din plin, trust me!

Până la urmă este și normal să avem grijă de pielea noastră, fiind cel mai mare organ din corp. Frumusețea se simte din interior spre exterior, așa că este foarte important să mergem anual la dermatolog pentru a face o dermatoscopie. Alunițele noastre se mod modifica de la soare, așa că, chiar dacă ne dăm cu SPF, o vizită la medicul dermatolog este un must, pentru că, în unele cazuri, soarele ne poate fi un dușman și nu cred că vrea cineva asta.

Pentru a mă bucura din plin de vară, nu uit și de micile mele plăceri, oriunde m-aș afla. Nu plec niciodată în vacanță fără o carte și chiar dacă programul este destul de încărcat, îmi fac întotdeauna timp să citesc. În prezent, am în ghiozdan cartea Anei Maria Ducuță, Ego-ul otrava iubirii. Ca toate scrierile Anei, și aceasta este plină de învățăminte, este ușor de răsfoit și te face să vezi exteriorul cu inima mai deschisă și mintea mai înțeleaptă.

Sper să aveți o vară magică, să păstrați în sufletul vostru amintirea zilelor călduroase pentru tot restul anului și.... să ZÂMBIȚȚȚȚI! E vremea amintirilor frumoase!

Distracție plăcută de oriunde ne citiți!

Xoxo,

Maria Crișan

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: