Setari Cookie-uri

Care sunt articolele de îngrijire personală absolut necesare pentru o vacanță reușită la mare

Află ce nu trebuie să lipsească din colecția ta de articole pentru îngrijire personală atunci când pleci în vacanță la plajă

Chiar dacă te aștepți să găsești toate produsele necesare la hotelul sau la pensiunea pe care ai ales-o pentru cazare, ar fi bine să te gândești de două ori la acest aspect. De cele mai multe ori, produsele de igienă personală fie sunt prea puține raportate la numărul de persoane cazate, fie nu sunt deloc. Pe lângă faptul că există șansa să nu poți beneficia la timp sau chiar deloc de aceste produse, trebuie să știi că nici măcar nu este igienic să le împarți, mai ales cu persoane pe care nu le cunoști.

Înainte să pregătești bagajele poți face o listă cu cele mai esențiale lucruri, iar pentru asta ți-am pregătit mai jos câteva exemple de articole de care nu trebuie să uiți atunci când pleci în vacanță.

Aparate pentru îngrijirea părului

Cu siguranță ți s-a întâmplat să ai nevoie de un uscator de par după ce ai fost la piscină sau la plajă, iar hotelul la care te-ai cazat să nu aibă un astfel de produs, motivând că s-a stricat sau că este deja la o altă persoană cazată. Într-adevăr, este frustrant să se întâmple acest lucru, dar este mult mai bine să nu folosești un astfel de produs, care, într-un astfel de context, este folosit de sute sau mii de oameni. Este recomandat ca lucrurile de îngrijire personală să rămână strict în uz personal, mai ales în această perioadă în care virușii își fac de cap. Poți opta fie pentru un uscător pe care îl folosești și acasă, fie poți achiziționa unul nou din categoria de voiaj. Procedează la fel și în cazul plăcii de îndreptare sau a ondulatorului și evită să le împarți cu alte persoane.

Citește și:

Produse de baie

Șamponul de păr, balsamul, masca, gelul de duș sau chiar și spumantul de baie sunt foarte importante. Toate aceste produse trebuie să se regăsească în geanta ta. Chiar dacă pentru acestea există o sanșă mai mare de a fi găsite la hotel, este bine să nu întrerupi rutina pe care o ai acasă cu produsele tale. Utilizând alte articole de igienă este posibil ca pielea ta să sufere și să te alegi cu iritații, mai ales după o expunere îndelungată la soare. Nu miza pe faptul că vei găsi acolo aceste produse, pentru că este posibil ca ele să nu se ridice la nivelul așteptărilor tale și să fii profund dezamăgită.

Produse pentru îngrijirea tenului

În aceeași situație sunt și produsele speciale pentru ten. Cele mai importante sunt cele de curățare, de hidratare, de protecție solară și de post expunere la soare. Pentru gelul de curățare este recomandat să folosești unul blând și hidratant, deoarece soarele îți poate sensibiliza foarte tare tenul. Nu uita că atunci când mergi în vacanță la plajă este necesar să porți protecție solară, dar mai ales este obligatoriu să o reaplici o dată la cel puțin două ore. Fiind într-un mediu care favorizează expunerea la soare pe o perioadă îndelungată de timp, ești predispusă la arsuri solare sau chiar probleme de piele mult mai grave. Asigură-te că îți faci un stoc potrivit, raportându-te la numărul de zile pe care le petreci în vacanță. La fel de importantă este și loțiunea de după plajă, deoarece pielea ta trece printr-o oarecare traumă fiind expusă la soare în mod direct, neexistând o perioadă treptată de acomodare.

Citește și:

Indiferent de locația aleasă, toate aceste produse sunt absolut indispensabile, mai ales datorită faptului că ar trebui să facă parte din rutina ta zilnică. După ce te-ai asigurat că ai pus în bagaj elementele menționate mai sus, poți să continui cu restul lucrurilor de care consideri tu că ai nevoie!

Sursa foto: Remington

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.