Setari Cookie-uri

SunBlock, produsul nutricosmetic inovator, antiage, de la BioSunLine

Pentru mulți dintre noi, îngrijirea holistică este alternativa complementară procedurilor cosmetice, iar suplimentele alimentare naturale nu trebuie să lipsească din trusoul nostru de înfrumusețare. SunBlock este produsul care crește rezistența și elasticitatea pielii atunci când o expunem excesiv la soare, eficient împotriva ridurilor sau a petelor pigmentare, cu acțiune antioxidantă și antiinflamatoare.

Suntem preocupați din ce în ce mai mult de sănătatea pielii noastre și ne dorim să evităm îmbătrânirea prematură a acesteia. SunBlock este produsul BioSunLine® care poate oferi protecție solară suplimentară atunci când ne expunem la soare, în vacanțele petrecute la mare, sau când practicăm diferite activități în aer liber.

Cercetătoarea biolog Paula Henteş de la BioSunLine® precizează că: “În paralel cu fotoprotecţia externă, care este obligatorie şi primordială, este ideal să folosim această formulă de origine naturală, ca supliment alimentar asociat cu o cremă - ecran fotoprotector, pentru menținerea sănătății tenului la superlativ. “

De ce este SunBlock un produs inovator? Ce conține?

SunBlock – nutricosmetic cu concentraţie mare de acid hialuronic este o combinație unică de nouă ingrediente inteligente care contribuie la protecția pielii în urma expunerii la soare, în leziuni și erupții cutanate. SunBlock are rol suport fotoprotector și antiage, previne îmbătrânirea pielii în timpul expunerii la soare sau UV.

Citește și:

Acidul hialuronic este molecula cu funcții biologice importante care se găsește în mod natural în ţesuturile elastice conjunctive, epiteliale şi în ţesutul nervos din organism. Are capacitatea de a atrage și de a reține cantități mari de apă, fiind un agent natural de hidratare. Un singur gram de acid hialuronic poate susține aproximativ 20 mililitri de apă. Pielea conține în proporție de 50% acid hialuronic, iar cele mai mari concentrații se găsesc în articulații și la nivelul ochilor. Prin expunerea la soare şi îmbătrânire, pielea pierde acidul hialuronic, iar pentru înlocuire necesită producţie accelerată, susţinută prin suplimentare.

Extractul din scoarță de pin (Pinus pinaster) standardizat la picnogenol este bogat în flavone, polifenoli, proantocianidine, acizi fenolici și picnogenol. Principiile active sunt responsabile de acțiunea antioxidantă, antiinflamatoare și antimicrobiană. Proantocianidinele sunt una dintre cele mai importante componente constitutive din scoarța de pin. Accelerează procesul de cicatrizare și servesc drept ingrediente puternic active pentru tratarea leziunilor minore.

Citește și:

Ceaiul verde este una dintre cele mai renumite surse de polifenoli cu proprietăți antioxidante. Principalele beneficii pentru sănătate ale ceaiului verde sunt:

• Efect antioxidant - prin conținutul bogat de polifenoli, reducerea stresului oxidativ și a radicalilor liberi care au efecte negative asupra sănătății organismului; ideal în curele de detoxifiere și slăbire.

• Ameliorarea unor boli de piele - ceaiul verde are proprietăți antiinflamatorii și anticarcinogenice și poate ajuta la ameliorarea unor boli de piele, printre care psoriazis sau dermatită.

•Ajută la menținerea unei greutăți optime și protejează sistemul cardio-vascular, contribuie la reducerea nivelului de colesterol „rău” LDL.

Oleuropeina din frunzele de măslin are mai multe proprietăți farmacologice, incluzând un efect antioxidant, antiinflamator, anti-aterogen, antimicrobian și antiviral.

Citește și:

Vitamina C este un antioxidant puternic, esențial pentru menținerea sănătății pielii. Protejează împotriva acțiunii radicalilor liberi, cu efecte la nivel celular.

Astaxantina din alge marine este un nutrient antioxidant, iar consumul alimentelor bogate în astaxantină poate avea efecte benefice asupra organismului:

• Reduce ridurile și estompează petele „de bătrânețe”

• Îmbunătățește fermitatea și textura pielii

• Protejează pielea din interior de efectele razelor ultraviolete

• Crește nivelul de energie și îmbunătățeste atenția și concentrarea;

• Susține rezistența fizică și recuperarea după efort;

• Contribuie la protejarea vederii și articulațiilor;

L-Glutationul - o polipeptidă bioactivă cu funcție de coenzimă, un antioxidant important, prezent în aproape toate celulele organismului uman. Glutationul previne distrugerea unor componente celulare, care poate fi cauzată de radicalii liberi; este cofactor pentru câteva enzime antioxidante și contribuie la regenerarea vitaminelor C și E.

Citește și:

Vitamina B3 (niacina) contribuie la reducerea oboselii și extenuării, iar împreună cu vitamina B7 (biotina), mențin sănătatea pielii.

Zinc - ajută la susținerea sistemului imunitar, are proprietăți antioxidante și protejează celulele împotriva radicalilor liberi. În plus, contribuie la menținerea sănătății părului, a unghiilor și a pielii, fiind un mineral esențial pentru celulele care se divid și se dezvoltă rapid, așa cum sunt celulele pielii, ale părului și ale unghiilor.

Cum îl folosim?

Pentru adulți: un comprimat de SunBlock dimineața cu un pahar de apă. Dacă expunerea la soare în timpul zilei este intensă, se recomandă două comprimate pe zi (dimineața, la prânz) cu un pahar de apă.

https://www.biosunline.ro/produs/sun-block-nutricosmetic-cu-acid-hialuronic/

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.