Setari Cookie-uri

Tunsori păr lung: Alege stilul care ți se potrivește!

Ai părul lung și nu știi cum să ți-l aranjezi încât să arate bine și să te poți bucura de splendoarea lui? Noi avem soluția!

Fiecare femeie adoră să se simtă frumoasă, aranjată și apreciată, motiv pentru care părul trebuie să fie un accesoriu care să îi aducă prospețime și naturalețe. În ultimii ani, femeile au tot apelat la a-și purta părul lung, coafându-l în modurite din ce în ce mai interesante. Cu toate acestea, un păr de lungimi considerabile vine și la pachet cu multe responsabilități: trebuie să știi cum să-l porți, cum să-l aranjezi, și mai ales, cum să îl tunzi! Dacă te afli în situația în care să nu știi cum să îți scurtezi părul fără să pierzi foarte mult din densitatea sau lungimea sa, noi avem soluția!

Tunsori păr lung

Sursă foto: megaflopp/Shutterstock

Această tunsoare te va ajuta să îți scoți în evidență trăsăturile feței și să te bucuri de un look cu adevărat provocator! Deși părul lung pare ușor de tuns, adevărul este cu totul altul! Dacă vrei să îți porți părul lung, trebuie să ții cont de câteva aspecte precum structura feței, culoarea ochilor, dar și cea a podoabei capilare, dar și de o mulțime de lucruri care nu au tocmai legătură cu persoana ta precum produsele folosite sau modul de creștere. În cazul în care nu vrei să îți pierzi din lungime, dar speri ca părul tău să aibă o formă drăguță, tunde-te astfel!

Citește și:

Sursă foto: Sofia Zhuravetc/Shutterstock

Sursă foto: Dmitry_Tsvetkov/Shutterstock

Dacă ai părul ondulat, atunci ai nevoie de o total altă tunsoare față de cele pentru care optează femeile cu părul drept. De ce? Pentru că un păr ondulat are nevoie de puțină simetrie ca buclele să fie conturate într-un mod încântător. Renunță la tunsorile drepte și găsește o nouă formă pentru podoaba ta capilară!

Sursă foto: Olha Povozniuk/Shutterstock

Tunsori păr lung drept

Sursă foto: anetta/Shutterstock

Dacă ești una dintre persoanele care se bucură de un păr drept și care nu are nevoie de placa de îndreptat părul, atunci optează pentru o astfel de tunsoare extrem de simplă, dar elegantă. Părul drept este mai ușor de îngrijit decât cel ondulat, motiv pentru care nu este nevoie de prea multe aranjamente. Fii atentă la vârfurile despicate, nu le lăsa mult timp să crească, iar odată la 3 luni du-te la salon pentru o reîmprospătare!

Citește și:

Sursă foto: Sofia Zhuravetc/Shutterstock

Tunsori păr lung în V

Sursă foto: DreamBig/Shutterstock

Tunsorile în V sunt o adevărată plăcere pentru femeile care își doresc un păr lung, dar în același timp care să atragă atenția. Atunci când vorbim despre părul lung tuns în V trebuie să avem în vedere o mulțime de aspecte!

Foto BLACKDAY/Shutterstock

Tunsori păr lung 2022

Moda se schimbă, iar odată cu ea apar o mulțime de tunsori inventive, potrivite pentru fiecare persoană în parte. Putem vorbi aici despre moduri de aranjare a părului simple, până la cele mai complexe. Iată o serie de fotografii care să te inspire în alegerea tunsorii perfecte în anul 2022!

Foto VAndreas/Shutterstock

Foto Dmitry Lobanov/Shutterstock

Foto Olena Znak/Shutterstock

Citește și:

Sursă foto prima pagină: H_Ko/Shutterstock

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.