Setari Cookie-uri

3 tipuri de produse excelente pentru păr pe care nu le cunoaște toată lumea

Îți dorești un păr sănătos și strălucitor ca în reclame, dar nu știi cum să-l obții? Iată care sunt trei dintre produsele care te pot ajuta, dar de care poate nici nu știai că există!

Industria de beauty este una dintre cele mai dinamice industrii, cu o putere de schimbare și anticipare extraordinară. Nevoile oamenilor sunt diferite și, atunci când vine vorba despre dorințele femeilor în privința frumuseții, cerințele sunt printre cele mai exigente. Iar interesul femeilor acordat frumuseții lor este cunoscut de toată lumea, multe produse cosmetice existând încă din antichitate.

În privința produselor pentru ten, aproape în fiecare an apar produse noi pe piață, care sunt imediat îndrăgite de către femei. Spre deosebire de începuturile acestui secol, când femeile foloseau creme de față, fond de ten, pudră, mascara, fard de pleoape, fard de obraz, dermatograf și contur de buze, în ultimii ani, acestea au adăugat în trusele lor și alte produse, precum primerul și fardul sau gelul pentru sprâncene.

Citește și:

Acestea sunt cele mai noi produse de beauty pe care majoritatea femeilor le folosesc, utilitatea lor fiind recunoscută de către toți specialiștii din domeniu. De aceea, ele sunt recomandate tuturor femeilor ce își doresc un make-up impecabil.

Din fericire, în ultimii ani femeile au înțeles că frumusețea are la bază, întotdeauna, sănătatea. Astfel, au început să acorde o atenție deosebită produselor special concepute pentru curățare și hidratare, atât a tenului, cât și a părului. La acest lucru au contribuit semnificativ și medicii specialiști care au realizat materiale în care explicau importanța unei rutine corecte.

Părul reprezintă și el o parte extrem de importantă a look-ului nostru și este de înțeles interesul acordat acestuia, atât din partea femeilor, cât și a bărbaților. Spre deosebire de make-up, produsele pentru îngrijirea și aranjarea părului s-au dezvoltat semnificativ, apărând pe piață o mulțime de produse revoluționare.

Citește și:

Pe piață regăsim astăzi o mulțime de produse, game diversificate ce acoperă orice nevoie a părului nostru, dar cel mai important este să știm să ne alegem corect produsele potrivite.

Iată care sunt câteva dintre cele mai noi și mai iubite produse pentru îngrijirea și aranjarea părului:

  • Serul tratament

Indiferent dacă părul tău are tendințe de îngrășare sau, din contră, este prea uscat, dacă are tendința de cădere sau este prea des și rebel, pe piață există tratamente pentru orice problemă. Dacă ești norocoasa posesoare a unui păr care să nu aibă probleme majore, poți folosi tratamentul pentru toate tipurile de păr de la Moroccanoil, pentru a-i oferi acestuia un plus de strălucire și matifiere.

  • Produsele pentru protecție termică

Fie că preferi crema sau spray-ul, acest produs are rolul de a-ți proteja părul de căldura excesivă a uscătorului de păr, a plăcii sau a ondulatorului. Totodată, acest produs îi oferă părului tău strălucire, netezind firele rebele.

Citește și:
  • Produsele special concepute pentru părul ondulat

Este adevărat că femeile care au părul drept și-l doresc ondulat și invers, iar acest lucru se poate rezolva acum mult mai ușor. Pentru cele care au parul ondulat sau creț, există pe piață o mulțime de creme, seruri și spray-uri special concepute pentru a le hidrata părul, ajutându-l astfel să se onduleze natural și uniform.

Un păr sănătos este întotdeauna unul frumos și, pentru că există prea mulți factori externi care îl afectează, pentru a-l dobândi sau a-l păstra este deseori nevoie de ajutor. Pentru a nu cheltui inutil și a pierde timp prețios, înainte de a ne achiziționa produsele dorite, de îngrijire sau de styling, este bine să ne informăm din surse de încredere.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.