Setari Cookie-uri

Niche Parfumerie aduce parfumurile Sora Dora în România

Parfumurile Sora Dora se caracterizează prin evoluția și contemporaneitatea lor.

Parfumurile Sora Dora vor avea întotdeauna trei faze olfactive foarte distincte.Parfumul este o artă, iar SORA DORA militează pentru ca acesta să fie recunoscut așa cum trebuie.


Sora Dora Parfums readuce la viață povestea parfumierului Antoine Sora Dora

Născut în Portugalia la începutul secolului al XX-lea, Antoine, introvertit și liniștit încă din copilărie, n-a dat curs dorinței părinților săi de a urma o carieră bisericească însă, în schimb, și-a propus să-și găsească chemarea în locuri îndepărtate, mai exact în Franța. Tânărul cu mintea deschisă, care fusese întotdeauna atras de plante și mirosuri, a transformat grădina primei sale locuințe modeste într-un mic paradis plin de culoare și parfum. Prietenia lui cu un cultivator local de iasomie a pus în cele din urmă bazele primelor lor încercări comune de a extrage propriile uleiuri parfumate. Chiar și după moartea prietenului său, Sora Dora a continuat această pasiune și a compus în sfârșit primul său parfum.

Citește și:

Pasiunea pentru parfum l-a însoțit de-a lungul vieții și a transmis-o copiilor și descendenților săi. Astăzi, Sora Dora se uită înapoi la patru generații de parfumieri de succes și o colecție selectă de compoziții de parfumuri rafinate.

Sora Dora îi dedică cele șapte parfumuri din colecția Universelle lansată în anul 2021 fondatorului său Antoine, care a găsit curajul și puterea de a-și realiza visul și a pus astfel bazele existenței casei de parfumuri de astăzi. În cele 7 parfumuri din colecție se regăsesc puterea și emoțiile călătoriei tânărului care a părăsit țara natală și pe cei dragi pentru a-și urma visul.

Broceliande Extrait

Poezia pădurii, creată din mușchi și ferigi, lemn și lumina soarelui care străpunge vârfurile verzi ale copacilor, se reflectă în Broceliande alături de magia diversă a creaturilor care trăiesc aici. Spectacolul natural al Soradorei își desfășoară în mod ademenitor caracterul complex ca o melodie persistentă care trebuie redescoperită iar și iar.

Citește și:

Gladiator Extrait

Gladiator întruchipează o prospețime elegantă, neprețuită, care este atrăgătoare prin claritatea sa. Secretul său constă în echilibrul atent al compoziției parfumului proiectată de Soradora. Fără ramificații sau ocoliri, rezultatul este un parfum fascinant de familiar, cu un caracter olfactiv extraordinar.

Greasque Extrait

Gréasque combină extracte prețioase care redau flerul nostalgic al verii franceze în note gastronomice rafinate, printr-un omagiu adus satului francez cu același nume, unde Antoine Sora Dora și-a găsit o nouă casă.

Kamel Oud

Cu esențe orientale prețioase se dezvăluie magia irezistibilă a lui Kamel Oud. Caracterul său complex și dinamic a fost conceput ca un omagiu adus prietenului lui Antoine Sora Dora, Kamel, care l-a introdus pentru prima dată în lumea parfumurilor orientale.

Citește și:

Mandorle Extrait

Sunetele hipnotice ale lui Mandorle ating simțurile cu o intensitate atrăgătoare, delicată, moale și în același timp incitantă, deoarece formează un tribut adus aromei irezistibile a migdalei.

Orchidee Rouge Extrait

Intensitate excepțională a lui Orchidee Rouge te învăluie cu o căldură exotică și cu o senzualitate profundă compusă din extractul hipnotic de vanilie neagră găsit în Comore și Reunion.

Vanuatu Extrait

Originare din Vanuatu, notele cremoase de lemn de santal se desfășoară într-un amestec senzual și învăluitor, alături de frunze de violetă și lapte de smochin, pentru a crea un parfum luxuriant și misterios.

Parfumurile Sora Dora se găsesc în magazinele 50ML Artistic Fragrance Bar din București (Calea Dorobanților nr. 111) și Niche Parfumerie Timișoara (Str. Alba Iulia nr.1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.