Setari Cookie-uri

Vrei să obții un look glam de invidiat? Iată ce trebuie să faci!

Ți-ai pregătit look-ul pentru evenimentele din această toamnă? Dacă ai nevoie de puțină inspirație, te invităm să descoperi în acest articol câteva sfaturi pentru a avea un look glam de invidiat!

În primul rând, stilului fashion glamour îți pune în valoarea personalitatea, atitudinea, creativitatea, dar și încrederea pe care o ai în tine. Acest stil vestimentar cuprinde mai multe elemente fashion din perioade diferite, fiind un pachet complet al celor mai frumoase elemente apărute de-a lungul timpului. Această abordare de stil poate fi ușor extravagantă, dar gata să iasă în evidență. Așadar, dacă ești o persoană care iubește să fie în centru atenției, acest stil vestimentar ți se potrivește perfect.

Cum să adopți un stil glamour? Descoperă următoarele 5 sfaturi:

  1. Garderobă Glamour - Pentru a aborda acest stil va trebui să te asiguri că alegi piese din materiale fine, croieli impresionante sau piese clasice, mereu la modă. Din punct de vedere al paletei cromatice, acest stil conține nuanțe atemporale, precum maro, crem, gri, negru sau alb. De asemenea, vei întâlni și tonurile de silver, gold metallic, verde regal, roșu luxury sau violet imperial. Materialele reprezentative sunt catifeaua, satinul, mătasea sau pielea. Ai nevoie de câteva exemple de ținute? Poți opta pentru un sacou clasic și o pereche de pantaloni evazați, o fustă lungă din satin și un top simplu, o rochie mini cu volane sau o rochie lungă, foarte vaporoasă.

    Citește și:
  1. Pantofi - În materie de pantofi, cei eleganți cu toc sunt piesa de rezistență al acestui stil, însă poți opta și pentru sandale cu talpă joasă, pantofi extravaganți, balerini, sandale cu toc sau cizme înalte cu toc.

  1. Accesorii - Dacă abordezi o ținută simplă sau ușor colorată, poți accesoriza cu o geantă spectaculoasă, o pălărie elegantă și bijuterii aurii sau argintii. Dacă alegi o ținută bogată în imprimeuri sau cu o croială deosebită, accesorizează ținuta doar cu o pereche de cercei și o geantă. Dacă vremea îți permite, indiferent de ținuta finală, o pereche de ochelari mari de soare îți va aduce un plus de farmec aparte.

  1. Machiajul - Dacă vrei să ieși în evidență, machiajul glam este soluția! Rujul strident, sclipiciul și tușul negru sunt câteva dintre amprentele acestui tip de machiaj simplist, dar foarte elegant.

    Citește și:
  1. Hairstyle - Părul joacă și el un rol foarte important, deoarece poate completa perfect un look glam. Care este nuanța potrivită? Poți opta pentru o vopsea de păr negru, blond platinat sau roșu intens. În materie de coafuri, buclele și cocurile lejere sunt o alegere perfectă.

Ține cont de informațiile de mai sus și strălucește în fiecare zi! Nu uita că stilul glam îmbină perfect confortul cu atenția la detalii.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.