Setari Cookie-uri

Împlinește-ți vis după vis cu GLISS

Acum ai oportunitatea să-ți completezi stilul personal și să-ți accesorizezi frumusețea ca să redescoperi feminitatea și puterea, prin campania ,,Îndeplinește-ți vis după vis cu Gliss”.

Venirea toamnei este mult așteptată și pentru că semnifică un prilej de înnoire a garderobei. Indiferent de câte haine ai avea pe umeraș, pe lângă un păr fabulos, accesorile sunt cele care completează ținutele și îți oferă oportunitatea să te exprimi liber. În acest sezon se poartă curajul și încrederea pentru a deveni personajul principal în propria poveste. Gliss te provoacă să ieși din rutină și să te pui pe primul loc, acolo unde strălucești cel mai tare! Acum ai oportunitatea să-ți completezi stilul personal și să-ți accesorizezi frumusețea ca să redescoperi feminitatea și puterea, prin campania ,,Îndeplinește-ți vis după vis cu Gliss”.

Pentru a intra în campanie, cumpără minimum două produse GLISS* pe același document fiscal, înscrie-te pe glisstepremiaza.ro și poți câștiga unul dintre cele 5 vouchere în valoare de 2000 RON, de care te poți bucura în magazinele de bijuterii Teilor. Un păr sănătos are nevoie să fie accesorizat cu o bijuterie specială pentru a completa un look de poveste. Este momentul tău să strălucești!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.