Setari Cookie-uri

Cele mai căutate ingrediente în parfumuri

Căutările pentru următorul tău parfum de toamnă pot fi dificile; la urma urmei, cu atât de multe dintre care să alegi, cum te poți decide?

Niche Parfumerie a creat un ghid pentru ingredientele forte ale sezonului de toamnă care să te ajute să îți seama ce parfum să porți când temperatura începe să scadă.

Toamna este reîntoarcerea de la notele fresh, aerate și răcoritoare ale verii la notele bogate și calde ce ne conferă senzația învăluitoare și protectoare. Pregătește-te să călătorești printre cele mai bune ingrediente ale sezonului și să descoperi noul tău parfum de toamnă.

Vanilie

O stea a parfumeriei ce se combină în mod frecvent cu alte condimente pentru a dezvălui un parfum cald, senzual și învăluitor. Mirosul de vanilie nu este identificat doar cu căldura, cu aspectele moi și învăluitoare, dar evocă și sentimente de puritate și simplitate.

Scorțișoară

Citește și:

Aroma de scorțișoară este picantă și intensă și dă naștere parfumurilor calde, pudrate și piperate, în timp ce echilibrează dulceața aromelor gurmande și se joacă cu senzualitatea când este amestecată cu note florale.

Ambră

Sinonimă cu familia orientală, ambra este un amestec de ingrediente care descrie un miros cald, pudrat și dulce. Acordul de ambră se compune din ingrediente (natural și sintetice) precum vanilie, paciuli, labdanum și este folosit pentru a crea parfumuri orientale care transmit o senzație bogată, senzuală și exotică.


Oud

Oudul este o rășină obținută din arborii speciei Aquilaria, atunci când sunt contaminați de un anumit mucegai și această notă identifică parfumurile Orientului Mijlociu. Această aromă dă viață parfumurilor amețitoare care evocă mirosuri puternice, senzuale și intense.

Citește și:

Piele

Acordul de piele din parfumerie dă naștere unei game largi de mirosuri cu un caracter adânc și elegant, de la mirosul pielii întunecate și adânci până la pielea de căprioară moale și fină.

Nu ai găsit încă parfumul potrivit pentru tine? Lasă-ne să te ajutăm!

Ne găsești în magazinele 50ML Artistic Fragrance Bar din București (Calea Dorobanților nr. 111) și Niche Parfumerie Timișoara (Str. Alba Iulia nr.1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro unde am integrat în premieră un set de eșantioane personalizat, ce include cinci eșantioane și o consultanță online, telefonic sau video, în funcție de preferința clienților.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.