Setari Cookie-uri

Ce trebuie să știi despre NIACINAMIDE

Rezultele folosirii niacinamidei în fiecare zi: piele mai fermă, pori cu aspect mai normal, culoare și textură uniformă.

Niacinamide este o formă de vitamina B3, unul din primele ingrediente multifuncționale în industria cosmetică, cu studii care arată beneficiile complexe asupra pielii în concentrații de 4% sau mai mari.

Deși este apreciată în special pentru reducerea porilor dilatați și uniformizarea culorii pielii, niacinamide este un ingredient cell communicating care îmbunătățește funcționarea celulelor pielii fiind unul din cele mai potente ingrediente anti-aging.

În plus, îmbunătățește calitatea sebumului și reduce inflamația, erupțiile și roșeața, contribuie la decongestionarea porilor. Rezultele folosirii niacinamidei în fiecare zi: piele mai fermă, pori cu aspect mai normal, culoare și textură uniformă.

Avantajele niacinamidei:

Citește și:

- antioxidant potent,

- nu este fotosensibilizantă

- se poate folosi în timpul sarcinii

- este bine tolerată, fiind potrivită pentru toate tipurile de piele

- se poate folosi pe ten și corp pentru a obține o piele cu aspect mai sănătos și mai tânăr

Paula’s Choice are în portofoliu 3 produse potente cu niacinamide: 2 pentru ten cu concentrații de 10 și 20% și un produs nou pentru corp cu o concentrație de 5%. Produsele se pot comanda online de pe www.paulaschoice.ro

10% Niacinamide Booster este conceput pentru reducerea porilor dilatați și primelor semne de îmbătrânire a pielii: linii fine, culoare neuniformă, piele cu aspect tern. Formula cu textura apoasă se folosește în combinație cu serul sau crema ta hidratantă cu scopul de a potența efectele hidratării și a aduce beneficii suplimentare pielii.

Citește și:

Clinical 20% Niacinamide Treatment este un produs inovator, formulat pentru a reduce aspectul de coajă de portocală al porilor extrem de dilatați și pentru a estompa petele cauzate de erupții sau soare. În plus, tratamentul reduce ridurile și imperfecțiunile minore.

NOU

5% Niacinamide Body Serum este un produs pentru corp formulat pentru a uniformiza culoarea pielii și a îmbunătăți fermitatea. Este ideal pentru a reduce apariția erupțiilor și iritațiilor cauzate de epilare și pentru a întări bariera naturală a pielii.

Nu știi care este produsul potrivit pentru tine? Paula’s Choice oferă consultanță online pentru îngrijirea tenului!

Suntem conștienți că îngrijirea pielii este un aspect personal și unic, de aceea echipa noastră este aici pentru a-ți recomanda produsele cosmetice potrivite. Ești la câțiva pași distanță de a afla ce produse Paula's Choice ți se potrivesc. Prin completarea acestui formular ne vei ajuta să creăm o rutină de îngrijire a tenului cât mai adecvată pentru tine: https://www.paulaschoice.ro/consultanta-online/

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.