Setari Cookie-uri

Doctor Fiterman lansează NO SPOT® – gama pentru tenul cu tendință acneică

Acneea se numără printre cele mai des întâlnite afecțiuni dermatologice care provoacă nu doar disconfort, ci duce la lipsa încrederii de sine, izolare socială și tulburări emoționale. Chiar dacă acneea afectează mai mult de 85% dintre adolescenţi, această problemă poate continua și la vârsta adultă.

Doctor Fiterman a dezvoltat gama NO SPOT® pentru tenul cu tendință acneică!

Dezvoltate sub rigori farmaceutice și respectând cele mai înalte standarde de calitate internaționale, produsele NO SPOT® ajută la reducerea și împiedică formarea imperfecțiunilor, petelor, coșurilor, comedoanelor. În plus, formulele refac, regenerează și fortifiază bariera cutanată a pielii și hidratează intens tenul.

Eficacitatea produselor din gama NO SPOT® este susținută de asocieri unice de ingrediente active precum Madecassoside, cea mai potentă moleculă din Centella asiatica și un antiinflamator natural, niacinamida, acidul salicilic, zincul, dexpantenolul, xilitolul sau vitamina A.

Gel purifiant de curățare - curăță și exfoliază blând tenul cu ajutorul agenților de curățare de origine naturală și derivaților din cocos, fără să usuce. Matifiază și reduce excesul de sebum, deblochează porii și reduce numărul imperfecțiunilor severe și hidratează pielea.

Citește și:

SKINFIX cremă hidratantă anti-imperfecțiuni - cu eficacitate crescută încă din primele zile de utilizare, crema reduce imperfecțiunile persistente și cele severe. Stimulează sinteza colagenului și a elastinei, redând astfel tenului elasticitatea și fermitatea, și reface și fortifiază bariera cutanată.

KERATOFIX cremă purifiantă - recomandată pentru îngrijirea tenului gras, cu tendință acneică, această cremă este special concepută pentru a dizolva conținutul punctelor negre și albe. Exfoliază delicat, reduce numărul de comedoane și crește nivelul de hidratare al pielii.

SEBOFIX cremă hidratantă sebo-reglatoare - recomandată pentru tenul gras, cu tendință acneică, mai ales în zona T, cu acțiune sebostatică, crema reduce secreția de sebum și crește nivelul de hidratare al pielii, lăsând tenul matifiat și regenerat.

Citește și:

Descoperă gama NO SPOT® în farmaciile partenere și pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmăriți-ne și pe rețelele de socializare: @DoctorFiterman

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.