1. Alege totul din timp Retail jobs

Gândește-te la ceea ce îți place sau la ce ai nevoie și decide-te cu mult timp înainte! Cea mai cunoscută greșeală în timpul acestui maraton de cumpărături este pierderea timpului cu activități care ar putea fi făcute mult mai devreme. Nu ești sigură de ce culoare ar trebui să aibă rujul tău? Ce mărime de pantofi ar fi cea mai bună? Ce tip de FOREO LUNA 4 folosește mama ta? Aceste întrebări ar trebui să primească un răspuns acum, astfel încât să te poți concentra doar pe cele mai ofertante oportunități din timpul Black Friday.

2. Pregătește o listă de dorințe

În zilele noastre, nu mai e nevoie să faci cumpărături doar în magazinele fizice - dat fiind faptul că poți găsi cu ușurință reduceri considerabile și în mediul online. Cu toate acestea, dacă dorești să fii eficientă, trebuie să ai mereu o listă cu produsele pe care ți le dorești cu adevărat. Îți recomandăm să verifici unde sunt disponibile produsele de pe listă - de exemplu, FOREO BEAR este disponibil în 2 culori, așa că dacă varianta pe care o voiai este epuizată online, cel mai bine ar fi să apelezi la magazinele locale.

3. Confortul are prioritate

Îți recomandăm ca atunci când faci cumpărături să acorzi mai multă atenție confortului decât modului în care arăți. Chiar dacă îți place să arăți impecabil, vei avea cu siguranță o sesiune de cumpărături mai eficientă dacă ai o pereche de încălțări confortabilă. Aceeași regulă se aplică și în materie de îmbrăcăminte.

4. Partenerul de shopping e vital

Cu cine mergi la shopping? Aceasta ar putea fi una din întrebările cheie... Dacă iubitul tău (ca mulți alții) urăște magazinele și încearcă să fugă din ele, este posibil să nu fie cea mai bună alegere pentru Black Friday. Gândește-te la prieteni sau membri ai familiei, care te-ar putea ajuta cu adevărat în momentele când trebuie să iei anumite decizii importante.

5. Verifică limitele pentru cardurile de plată

Un atu în timpul Black Friday este acela de a ști care e limita cardului de debit/credit și cât numerar poți retrage zilnic sau săptămânal. Dacă vei planifica acest lucru din timp, vei avea certitudinea că în această zi specială nu vei avea probleme cu banii.

6. Recompensează-te cu odihnă

Nu uita să te relaxezi după o astfel de zi! Suntem convinși că ai experimentat o performanță similară cu cea de maraton. Deoarece mintea și corpul tău vor funcționa la capacitate maximă în timpul zilei, ar fi indicat să-ți pregătești un tratament de relaxare în avans.

Vizitează chiar acum foreo.com și, de asemenea, retailerii locali notino.ro, xpertbeauty.ro, douglas.ro și marionnaud.ro pentru cele mai bune oferte de Black Friday la produsele FOREO.

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: