Setari Cookie-uri

De sărbători, oferă un cadou IDEAL

A început numărătoarea inversă până la Crăciun! Cu toții așteptăm acele zile în care petrecem momente alături de familie, în care avem mai mult timp să ne relaxăm și să avem grijă de noi, dar și să le facem bucurii celor dragi.

Doctor Fiterman îți propune ca de aceste sărbători să te răsfeți și să îi răsfeți pe cei dragi cu produse românești, dezvoltate sub rigori farmaceutice, în concordanță cu cele mai înalte standarde internaționale de calitate.

Gama IDEAL este perfectă de pus sub brad! Iată câteva recomandări:

IDEAL Collagen Serum - un ser restructurant ce redă luminozitatea tenului, restructurează conturul feței și hidratează pielea în profunzime. După o lună de aplicare, nivelul de hidratare al pielii crește, iar pielea devine netedă, catifelată și mătăsoasă.

Gel micelar IDEAL Colagen & Elastină îndepărtează machiajul rezistent, fără să necesite clătire. Calmează iritațiile, hidratează și tonifică datorită texturii de gel ce eliberează moleculele de apă în profunzime.

Citește și:

IDEAL Perfect Body Lotion - cu o textură fină și lejeră ce se absoarbe rapid, reface și fortifică bariera hidrolipidică, oferind tonus, elasticitate și catifelare pielii timp îndelungat. Conținutul bogat de unt de shea asigură hidratare de până la 8 ore.

Pentru a descoperi toată gama de produse Doctor Fiterman, te invităm pe www.shopfiterman.ro

sau pe:

https://www.facebook.com/DoctorFiterman

www.instagram.com/doctorfiterman

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.