Setari Cookie-uri

5 parfumuri de care să te îndrăgostești în perioada sărbătorilor de iarnă

Pentru cei mai mulți dintre noi mirosul portocalelor, al scorțișoarei sau al lemnelor ce ard în soba bunicii ne reamintesc de momentele memorabile împărtășite în anii trecuți.

Mai mult decât celelalte simțuri, mirosul este capabil să ne influențeze starea emoțională, declanșându-ne amintiri, sentimente sau ne transpune în diferite locuri.

Niche Parfumerie ne propune 5 arome confortabile și învăluitoare care ne duc cu gândul la amintiri puternice din copilărie și ne dau naștere unor amintiri noi.

Brecourt Farah

400 lei/ apa de parfum 50 ml

530 lei/ apa de parfum 100 ml

Paciuli din Indonezia este evidențiat în această compoziție feminină prin utilizarea rarefiată a scorțișoarei din Ceylon.

Un acord de curmale, o combinație de balsamuri (benzoina, ciste labdanum) și boabe de tonka crează un miros hipnotic și sporesc feminitatea, transportându-ne într-un loc îndepărtat care fascinează populația masculină în mod inconștient.

Citește și:

Santa Eulalia Obscuro

630 lei/ parfum 60 ml

Partea "mai întunecată" a Barcelonei, Obscuro prezintă marele oraș în timpul iernii, niciodată cu adevărat înghețat, dar răcoritor și proaspăt, cu un sentiment de calm liniștit, care pare să încurajeze o reflecție profundă, aproape mistică.

Construit în jurul unui acord spiritual de tămâie, presărat cu anason și cu o notă distinctivă de șofran, Obscuro se adâncește cu bogatul balsam peruan, ambră și cu o notă de piele brută. Frumos, spiritual și impunător, Obscuro este o dovadă pozitivă că "întunecat" poate fi extrem de seducător.

I Profumi del Marmo Travertino

1540 lei/ apa de parfum 50 ml

Este visul iubitorilor de creații gurmande, o ciocolată întunecată, puternică și intensă ca un espresso!

Citește și:

Notele sale fructate ne amintesc de bogatele banchete luculiene ale împăraților romani, piersici, nucă de cocos, măr, struguri, portocale, lămâie și piper. Notele florale de iris, iasomie, trandafir și heliotrop te vor curta și te vor face să te îndrăgostești etern de acest parfum.

Masque Milano Russian Tea

240 lei/ apa de parfum 10 ml

690 lei/ apa de parfum 35 ml

Ritualul ceaiului rusesc ne conduce astăzi într-o călătorie neașteptată prin țările îndepărtate, pline de mister și fascinație.

O notă florală, ascuțită și rece. Și acel gust inconfundabil, uscat și fumuriu, dat de focurile caravanelor menite să mențină ceaiul prețios uscat în călătoria neîncetată prin Siberia. Frunzele proaspete de mentă oferă o atingere proaspătă și plăcută apei calde. O linguriță de zmeură păstrează și îndulcește, fără a modifica, gustul amar de mesteacăn și piele. Îl bem încet privind prin fereastra largă spre frumoasa catedrală a Maicii Domnului din Kazan.

Citește și:

Orange Calabria

400 lei/ apa de parfum 50 ml

O evadare sub soarele calabrez, în inima plantațiilor de citrice cu note proaspete și spumante.

Vița de vie se împletește în jurul copacului de bergamotă, portocala de Calabria strălucește în inima plantațiilor arse de soare. Din reflexiile sale vesele și luminoase notele emană o aromă dulce și tangibilă.

Puteți descoperi selecția noastră în magazinele Niche Parfumerie din Timișoara, Strada Alba Iulia nr.1, la 50ml Artistic Fragrance Bar în București, Calea Dorobanților nr.111 și online pe nicheparfumerie.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.