Setari Cookie-uri

Frumusețea are prioritate – cele mai cerute intervenții estetice din lume

Societatea modernă impune standarde ridicate și uite cum azi, înainte de a ieși din casă, tot mai multe femei petrec ore în șir în oglindă. Haine, încălțăminte, make-up și păr – totul trebuie să fie impecabil. Adevăratele probleme apar atunci când ne uităm în oglindă și nu ne place deloc ceea ce vedem. Ușor, ușor se instalează descurajarea, lipsa încrederii în propria persoană și uneori chiar depresia.

Tocmai că societatea modernă impune standarde din ce în ce mai înalte, tot mai multe persoane apelează la sfatul specialiștilor pentru a-și corecta diferite imperfecțiuni. Azi intervențiile estetice nu mai sunt deloc un subiect tabu, ci mai degrabă un wishlist pentru tot mai multe doamne și domnișoare. Sigur, înainte de a face acest pas, e important să găsești un specialist cu experiență cum este, de exemplu, Dr Nemer Kamal. Iată și care sunt cele mai cerute intervenții estetice din întreaga lume:

Intervenții pentru corectarea bustului

Intervențiile pentru corectarea bustului ocupă locurile fruntașe în topul celor mai cerute intervenții pentru îmbunătățirea aspectului fizic. Iată care sunt preferințele femeilor:

● Implant mamar – Fără doar și poate, în topul clasamentului se află intervenția de implant mamar. Vorbim despre o operație cerută de femeile care visează la sâni fermi, voluminoși și bine conturați. În plus, aceasta este și intervenția la care apelează cele care își doresc reconstrucția sânilor, ori remodelarea acestora.

Citește și:

● Lifting mamar - Următoarea poziție în clasament este ocupată de liftingul mamar. Această intervenție este cerută pentru repozționarea glandei mamare, areolei și mamelonului. E important să reții faptul că această operație te ajută să-ți îmbunătățești forma sânilor, nu să aduci un plus de volum.

● Reducție mamară – Deși cele mai multe femei visează la un bust voluminos și frumos conturat, există și persoane care sunt deranjate de acest aspect. Intervenția de reducție mamară îndepărtează țesutul excesiv și micșorează în acest fel dimensiunile sânilor și areolei.

Liposucție

O altă intervenție la care apelează oamenii din întreaga lume este liposucția – varianta potrivită pentru a îndepărta țesuturile adipoase de pe șolduri, abdomen, fese, coapse, talie sau gambe. Vorbim despre o intervenție cu ajutorul căreia poți scăpa definitiv de grăsimea de pe corp.

Citește și:

Mărire și conturarea buzelor

Era de la sine înțeles că acidul hialuronic va ocupa un loc special în acest top. O mulțime de femei, dar și tot mai mulți bărbați apelează la ajutorul specialiștilor pentru a-și îmbunătăți aspectul buzelor. Volum și contur – acestea sunt, în general, dorințele celor care apelează la această procedură. Vorbim despre injectarea cu acid hialuronic care nu durează mai multe de 20 – 30 de minute.

Îndepărtarea ridurilor

Odată descoperit, acidul hialuronic devine cel mai bun prieten al tău? De ce? Pentru că este folosit în numeroase moduri, având efecte spectaculoase, vizibile încă din primele ore. Și nu e de mirare că tot mai multe persoane din întreaga lume aleg să șteargă câțiva ani buni de pe chipurile lor cu ajutorul acestui lichid minune.

Citește și:

Așadar, există o mulțime de modalități prin care îți poți recăpăta încrederea în propria persoană. Sigur că dacă alegi intervențiile estetice, specialiștii îți vor recomanda să nu faci abuz de injecții și bisturiu, ci să te rezumi la corectarea micilor imperfecțiuni.

sursa foto Canva

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.