Setari Cookie-uri

Luptă împotriva transpirației excesive cu produsul antiperspirant potrivit

Dacă transpirația nu îți dă pace, nici măcar în anotimpul rece, este posibil să te confrunți cu transpirație excesivă – cunoscută și drept hiperhidroză.

Însă nu trebuie să îți faci griji, deoarece cu produsele și trucurile potrivite, poți ajunge să ții sub control această afecțiune extrem de deranjantă. Apelează la Odaban Spray Antiperspirant și urmează sfaturile noastre pentru a te bucura din plin de viață, indiferent de vremea de afară, de alimentele consumate sau de stres!

Ce este transpirația excesivă

Transpirația excesivă (sau hiperhidroza) este o afecțiune care se manifestă prin exces de transpirație și de miros de transpirație în situații care nu presupun nevoia de eliminare a căldurii din organism și de răcire a acestuia. Nu depinde de stimuli externi precum fluctuațiile de temperatură și apare adesea în timpul nopții, afectând aproximativ 1% din populația globală (în special tinerii cu vârsta între 18 și 40 de ani).

Citește și:

Transpirația excesivă poate avea cauze primare (declanșată de stimuli externi, temperatură, emoții puternice sau stres) sau secundare (tratamente medicamentoase, infecții sau diverse afecțiuni, în special endocrine, metabolice sau neurologice). De asemenea, aceasta poate fi sistemică (prezentă pe întregul corp) sau localizată (în anumite regiuni, precum axila, palmele, tălpile). 80% din cazurile de transpirație excesivă sunt cele localizate în zona axilară.

Produsul recomandat de specialiști – Odaban Spray Antiperspirant

Lupta împotriva transpirației excesive poate fi crâncenă, dar în niciun caz imposibilă – nu cu Odaban Spray Antiperspirant. Recomandat de numeroși specialiști (inclusiv dermatologi), acest produs asigură o protecție intensă și de lungă durată, având o eficacitate demonstrată de până la 90% după doar 3 aplicări.

Citește și:

Odaban Spray Antiperspirant conține clorhidrat de aluminiu în concentrație de 20%, într-o bază de alcool denaturat și silicon PEG-12 dimethicone – prezența aluminiului nu trebuie să te descurajeze, întrucât acesta formează la suprafața pielii un complex insolubil împreună cu proteinele din piele și, prin urmare, nu se absoarbe în sânge. Acest complex contribuie la reducerea glandelor sudoripare și, astfel, și la reducerea semnificativă și chiar oprirea transpirației.

Acest produs antiperspirant se remarcă și prin modul de aplicare. La început, acesta trebuie aplicat de 3-5 ori pe săptămână, seara, înainte de culcare; se aplică obligatoriu pe pielea uscată, iar dacă nu este îndeajuns de uscată, utilizați pudră de talc sau uscătorul de păr. Ulterior, pe măsură ce acțiunea complexului devine mai puternică, produsul va necesita doar 1-2 aplicări pe săptămână. Poate fi folosit fără probleme cu un deodorant obișnuit, de aplicat a doua zi dimineața.

Citește și:

Pe lângă proprietățile de bază, Odaban Spray Antiperspirant are și numeroase alte beneficii: este ușor de aplicat, nu lasă urme pe haine (nu conține pudră), este incolor, inodor și hipoalergic (riscul de iritații la nivelul pielii este minim). Este potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă și hipersensibilă, și poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați, întrucât nu conține parfum.

Pentru ca rezultatele să fie cele dorită fără posibile efecte adverse, se recomandă să nu utilizezi produsul în anumite situații: timp de aproximativ 48 de ore înainte și după epilare sau ras în zona axilei; pe suprafețe mari; direct pe mucoasă; pe pielea lezată. În plus, evită epilarea sau rasul cu 24 de ore înainte de a aplica produsul.

Citește și:

Alte sfaturi utile pentru a lupa împotriva transpirației excesive

Cu siguranță, produsul antiperspirant este elementul-cheie în lupa împotriva transpirației excesive, iar Odaban Spray Antiperspirant este alegerea perfectă. Totuși, pentru a reduce și mai mult efectele neplăcute ale acestei afecțiuni, poți face anumite schimbări în stilul de viață care să prevină apariția transpirației excesive. Urmează sfaturile de mai jos:

- evită stresul emoțional sau situațiile care îți provoacă emoții puternice (în special negative);

- ferește-te de zonele cu temperaturi ridicate;

- evită sau redu consumul de alimente picante, sărate, procesate (bogate în grăsimi), prăjite și/sau bogate în zahăr;

- evită sau redu consumul de alcool, cafea și produse care conțin cofeină;

Citește și:

- poartă numai haine din bumbac (în special la lenjerie intimă), preferabil mai largi și de culoare deschisă; evită hainele strâmte, din materiale sintetice;

- schimbă frecvent hainele, lenjeria intimă, șosetele, cearceafurile;

- utilizează produse de îngrijire corporală blânde;

- hidratează-te cât mai des (mai ales pe timpul verii), în special consumând apă.

Prin combinația produsului Odaban Spray Antiperspirant cu un stil de viață fără factorii care stimulează producerea de transpirație, vei uita în scurt timp de stresul asociat hiperhidrozei. Recapătă controlul asupra vieții tale și bucură-te din plin de activitățile zilnice fără să lași transpirația excesivă să îți strice buna dispoziție!

Produsul este disponibil în toate farmaciile din țară.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.