Setari Cookie-uri

OPI prezintă opt nuanțe noi în colecția Nature Strong™ și o bază nouă pentru lac de unghii Botanical Base Coat

Odată cu fantastica popularitate a colecției Nature Strong™, OPI își extinde linia de lacuri de unghii de origine naturală & vegane cu o bază la fel de naturală – Botanical Base Coat – și opt nuanțe noi care o fac mai „înfloritoare“ ca niciodată.

Botanical Base Coat este o bază inspirată de cosmeticele pentru îngrijirea pielii și prezintă multiple beneficii. Aceasta ajută unghiile să arate mai sănătoase și mai netede, în timp ce acționează ca un primer pentru culoare, conferindu-i strălucire și protecție profesioniale.

La capitolul noutăți, OPI Nature Strong se îmbogățește cu opt noi culori, printre care se află nuanțe trendy de sezon, dar și nuanțe clasice populare tot timpul anului, toate inspirate de natură. Trio-ul format din baza Nature Strong Base Coat, lacul de unghii vegan în diverse culori și top-ul Nature Strong Top Coat îți oferă experiența unei manichiuri complet naturale & vegane… literalmente până în vârful unghiilor – care durează șapte zile!

Citește și:

Noua bază Nature Strong Botanical Base Coat conține ingrediente de îngrijire, cum ar fi acizii alfa hidroxi (AHA), acizii polihidroxi (PHA), vitamina E și squalane, ceea ce asigură o acțiune imediată de a îmbunătăți instantaneu aspectul unghiilor. Formula este infuzată cu substanțe vegetale din zona de skincare precum ulei de floarea soarelui, extract de bambus, de trestie de zahăr, arțar și extracte de fructe precum afine, lămâie și portocală. Astfel, ingredientele de îngrijire a pielii se transferă și se adaptează în mod natural pentru îngrijirea unghiilor. Botanical Base Coat se poate folosi simplu ca gloss pentru unghii cu aspect mai sănătos, sau ca primer înainte de aplicarea lacului Nature Strong Color.

Cele opt nuanțe noi se alătură celor 30 de culori Nature Strong existente, completând un total de 38, plus Base Coat și Top Coat: aceasta este familia Nature Strong. Noile nuanțe prezintă o paletă de nuanțe tipice pentru acest sezon, menite să ne îmbunătățească starea de spirit, precum și nuanțe clasice valabile pe tot parcursul anului, toate inspirate din natură. Sunt nuanțe cu luciu, care atrag privirea și o dirijează pe unghii (A Kick in the Bud, Bee the Change, Big Bluetiful Planet, Leaf by Example), dar și nuanțe mai subtile și sofisticate (Kind of a Twig Deal, Glowing Places), care atrag atenția prin texturi.

Citește și:

Două dintre noile nuanțe (Mind-full of Glitter, Eco for It) sunt create folosind o tehnologie vegană de obținere a glitterului, din celuloză obținută din culturi sustenabile de eucalipt. Acest tip de glitter natural, biodegradabil este produs fără a se folosi plastic și este integrat într-o suspensie pe bază naturală, bio.

Extinderea gamei Nature Strong oferă posibilitatea de a avea o manichiură vegană, de origine naturală completă, cu mai multe posibilități de culoare”, spune Suzi Weiss-Fischmann, co-fondatoare și ambasadoare a mărcii OPI. „Nature Strong a devenit foarte populară de la lansarea sa, iar aceste noi nuanțe adaugă cu adevărat ceva special liniei, de la nuanța de crem care amintește de gălbenele și bleul de albăstrele până la roz electric (o nuanță care acaparează trendurile) și sclipiciul vegan opalescent, perfect pentru stratificare.”

Citește și:

OPI Nature Strong nu conține ingrediente de origine animală și nu este testat pe animale. Pe lângă faptul că este vegan, Nature Strong nu conține nici organisme modificate genetic, iar ambalajele sunt realizate în proporție de cel puțin 20% din materiale reciclate post-consum. Astfel, cine folosește aceste produse OPI are grijă în primul rând de sine, de propriile unghii, dar și de lumea din jur, de natură și oameni.

Pentru mai multe informații urmărește-ne pe rețelele de socializare:

INSTAGRAM

@opi_romania

https://www.instagram.com/opi_romania/

FACEBOOK

OPIRomaniaOfficial

https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

TIK TOK

https://www.tiktok.com/@opi_romania

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.