Setari Cookie-uri

Începe primăvara cu un ten IDEAL

Schimbările de anotimp își pot pune amprenta asupra pielii, care poate deveni uscată, ternă, fără tonus. De mare ajutor în aceste situații sunt produsele cu formule potrivite pentru recăpătarea prospețimii și luminozității pielii.

Elastina hidrolizată de origine marină și colagenul solubil nativ de origine marină sunt exact ce are nevoie pielea ta, deoarece îi oferă fermitate, elasticitate și îi redau tonusul.

Iată rutina #ideală de la Doctor Fiterman pentru un ten pregătit de primăvară:

COLAGEN + ELASTINA 10 fiole - Fiolele 5% Hydrotensyl Complex sunt bogate în nutrienți ce refac elasticitatea și fermitatea pielii, sporesc tonusul și umplu ridurile din interior. Pielea își recapătă luminozitatea, tenul este hidratat, proaspăt și întinerit.

Active Collagen Cremă de zi 30+ este exact ce are nevoie tenul pentru a-si mentine strălucirea și fermitatea! Aceasta hidratează natural pielea, îi menține elasticitatea, sporește tonusul și o catifelează.

Collagen + Night Cremă reparatoare de noapte - are o textură bogată în nutrienți, ce stimulează reînnoirea celulară pe timpul nopții și cresc sinteza lipidelor și a proteinelor, hidratând în profunzime. Conferă tenului o infuzie de energie nocturnă care se distinge la trezire printr-o luminozitate și un tonus ridicat.

Citește și:

Perfect Body Lotion+ este ideală pentru îngrijirea zilnică a pielii corpului. Cu o textură fină și lejeră ce se absoarbe rapid, reface și fortifică bariera hidrolipidică, oferind tonus, elasticitate și catifelare pielii timp îndelungat.

Pentru a descoperi toată gama de produse Doctor Fiterman, te invităm pe www.shopfiterman.ro

sau pe:

https://www.facebook.com/DoctorFiterman

www.instagram.com/doctorfiterman

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.