Setari Cookie-uri

Trei parfumuri florale de nișă pe care să le încerci primăvara asta

Primăvara natura izbucnește de viață și activitate. Este un timp al nașterii, renașterii și reînnoirii. Natura revine la culori vibrante și reprezintă timpul perfect pentru a descoperi o nouă bijuterie olfactivă.

Notele potrivite primăvara sunt note efervescente de citrice și fructe, note florale romantice precum irisul, iasomia și trandafirul.

Niche Parfumerie ne propune trei arome ce reflectă prospețimea și fericirea acestei perioade a anului și de care cu siguranță te vei îndrăgosti.

Parfums de Nicolai Violette in Love

EDT 30 ml - 280 lei

Departe de violetele pudrate ale bunicilor noastre, Violette in Love reprezintă floarea delicată care anunță sosirea primăverii. O fațetă de fructe roșii subliniată de esența notelor de fructe de pădure roz conferă acestei flori o splendoare aparte. Violette in Love este feminin, dar nu copilăresc sau clasic, cu o eleganță subtilă care nu copleșește, ci, mai degrabă, dansează fără efort în jurul tău.

Dusita Parfums Fleur de Lalita

EDP 50 ml – 750 lei/ 100 ml – 1100 lei

Citește și:

Fleur de Lalita, un parfum floral elegant ce combină o abundență de cele mai bune flori pe care le are de oferit casa parfumului francez, Grasse. Florile albe gloriose, împletite cu ambretă și mosc, îl fac aproape ca un gurmand care înflorește delicios. Fleur de Lalita este plin de nuanțe seducătoare și exotice ce te vor intriga de la prima pulverizare.

La Manufacture Charme

EDP 100 ml – 654 lei

Așa ne-am imagina o plimbare în grădinile Vilei Balbiano, pe malul lacului Como: sosind de pe ponton în pasul liniștitor al apei, note florale elegante ne urmează. Ne pierdem între statui antice și gardul viu frumos tuns. La câțiva pași zărim palatele rămase intacte, un martor al istoriei italiene. O natură înfloritoare intrigantă și o plimbare poetică fără vedere, unde eleganța și rafinamentul sunt esențiale.

Citește și:

Parfumurile se pot achiziționa de pe nicheparfumerie.ro, în concept store-ul Niche Parfumerie din București 50ml Artistic Fragrance Bar și în magazinul Niche Parfumerie din Timișoara.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.