Setari Cookie-uri

Advertorial PUPA Milano înseamnă creativitate, design, trend, frumusețe, toate Made in Italy

Roșu este culoarea spiritului său: roșu ca pasiunea, dinamismul și vitalitatea, ca energia pentru a crea în fiecare zi noi forme de exprimare. Nuanțele, texturile și emoțiile senzoriale sunt într-o continuă evoluție datorită cercetării științifice, tehnologiei de ultimă generație și inovației: PUPA Milano reprezintă Make up și Skin Care de top în materie de calitate.

PUPA Milano este un brand al Micys Company S.P.A., companie italiană înființată în anul 1976. Marcă italiană prin excelență, care îi reprezintă valorile cele mai pure ,creată și produsă în Italia, dar răspândită în întreaga lume. Având Sediul General în Italia reprezintă dintotdeauna cosmetica Made in Italy și o emblemă a stilului și a calității italiene. Identitatea sa artistică, puternică și fascinantă, transmite o cultură a companiei solidă care se îndreaptă dintotdeauna spre viitor. Este distribuită în 70 de țări, printre care și România.

Pentru cine nu a încercat încă produsele, printre cele mai căutate si îndrăgite sunt; mascara, creioanele de ochi si buze cu o mare diversitate de culori si casetele de make-up.

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.